"UJAK DANKE ILIĆ JE OD CENTRA ZA SOCIJALNI RAD TRAŽIO JEDNU STVAR" Meštani Banjskog polja: Ova porodica je malko čudna...

Autor:

Hronika

30.03.2024

06:35 >> 06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nejasno im je kako tako malo dete može da nestane netragom.

"UJAK DANKE ILIĆ JE OD CENTRA ZA SOCIJALNI RAD TRAŽIO JEDNU STVAR" Meštani Banjskog polja: Ova porodica je malko čudna...

Foto: ST/Tamara Pavišić

Meštani Banjskog polja posle upozorenja da se uzdrže od komentarisanja slučaja nestanka male Danke Ilić gotovo da ne pričaju ni među sobom...

Retki su oni koji razgovaraju sa novinarima a dodatno ih obespokojava što im, kažu, svašta pada na pamet posle ovog događaja.

Nejasno im je kako tako malo dete može da nestane netragom. 

Nerado pričaju i o Ivaninoj porodici,piše Informer. 

- Za Dragojloviće iz Brestovca svi kažu da su malko čudni. Ivanin deda Joksa je bio poznat ženskaroš. Evo, ceo dan je tu po selu vozio biciklu. Da l zna šta se desilo, ne znam. A Časlav, Ivanin otac nije loš čovek. Povučen, otkad mu je žena umrla. Šta će ljudi - bojažljivo priča jedan meštanin. 

Prema njegovom saznanju, brat male Danke, Lazar je privremeno smešten u hraniteljsku porodicu, ali navodno je Ivan brat Stefana tražio od Centra za socijalni rad da dete bude kod njega.

Policija je i sinoć, ali i jutros ispred porodične kuće Dragojlovića u Brestovcu. 

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Na mesto nestanka dvogodišnje devojčice u Banjskom Polju kod Bora došao je juče bager koji je, kako je objasnila policija na terenu, trebalo da raščisti deo oko kuće i omogući policiji da nastavi pretragu. Na tom mestu su bili postavljeni i šatori, a prisutne su bile i Vatrogasno-spasilačke jedinice i jake policijske snage koje su blokirale prilaz kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading