DANKINI RODITELJI SE SVAĐALI PRE NJENOG NESTANKA?! Meštanin Bora opisao reakciju oca kada je saznao za užasnu vest: "Kako mi niko nije javio?"

Autor: Sanja Bojanović/M.V.B.

Hronika

30.03.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić.

DANKINI RODITELJI SE SVAĐALI PRE NJENOG NESTANKA?! Meštanin Bora opisao reakciju oca kada je saznao za užasnu vest: "Kako mi niko nije javio?"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić

Devojčica Danka Ilić (2) je nestala u utorak oko 13 časova, dok je njena majka, navodno, drugom detetu davala vodu.

Po rečima meštanina Bora, kada je obavešten o nestanku Danke, njen otac je samo prebledeo

Kad smo mu rekli da je Danka nestala, on je samo prebledeo. Prvo sto je pitao je "Kad bre?!" Kad smo mu rekli on je samo ponavljao "Kako mi niko nije javio?!". U trenutku se razbesneo - opisao je reakciju oca mestanin Bora.

On je dodao da je po reakciji oca moguće da su se Dankini roditelji pre njenog nestanka svađali.

- Sad ja ne znam da l' su se nesto posvađali taj dan, pa nisu pričali pitaj Boga. Histerično je počeo da ide gore dole, uhvatio se za glavu uhvatila ga je totalna panika. U momentu nismo znali kako da ga smirimo, jadan čovek - naveo je meštanin Bora.

Malena devojčica u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep.

Foto: Republika, Društvene mreže

Informacije o nestaloj Danki Ilić

Odmah nakon što je prijavljen njen nestanak, meštani su se organizovali i zajedno sa pripadnicima MUP krenuli da traže devojčicu po šumi. Takođe, nakon Dankinog nestanka u Srbiji se prvi put oglasio Amber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Uprkos naporima policije, vatrogasaca, ostalih spasilačkih službi i brojnih građana, sudbina dvogodišnje devojčice i dalje je misterija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Folk

30.03.2024 10:50

Batler je umešan.

Zoky

30.03.2024 12:42

Ovo su PLAVE pantalone...i slika je napravljena neposredno pre nestanka! PLAVE pantalone sa ljubičastim slovima na njima!!! Jeste li svi daltonisti na ovim profilima...ili prepisujete on onog koji prvi napisa tekst o nestanku deteta!!!????

Odgovori 28 17