EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je plac Miljane Kecmanović, gde je planirala da POKRENE BIZNIS S MALINAMA, ali je u tome zaustavio KRVAVI PIR SINA KOSTE!(FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

26.03.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imovinsko bogatstvo Miljane Kecmanović u Nišu vredi nekoliko stotina hiljada evra.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovo je plac Miljane Kecmanović, gde je planirala da POKRENE BIZNIS S MALINAMA, ali je u tome zaustavio KRVAVI PIR SINA KOSTE!(FOTO+VIDEO)

Foto: Telegraf/VLukić, ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Dok su roditelji ubijene dece umirali od tuge za najmilijima, koje je 3.maja u OŠ " Vladislav Ribnikar" hicima iz očevog pištolja usmrtio školski drug Kosta Kecmanović, njegova majka Miljana brinula je kako da sačuva imovinu.

 

 

Veliko vlasništvo


Portal Republika u Nišu otkriva da Miljana Kecmanović poseduje kao suvlasnik čak 12 parcela, ukupne površine oko 20 ari placa.
Takođe, ona poseduje, prema našim saznanjima i osam placeva u Paraćinu. Cene placeva u niškom delu grada u kome se nalaze Miljanini posedi kreću se i do 4.000 evra po aru. S druge strane, u zavisnosti od infrastrukture i drugih faktora, cene placeva u Paraćinu dostižu čak i 12.000 evra po aru. Ovo je samo jedan deo njene imovine, u vlasničkom ili suvlasničkom svojstvu, koja se proteže i na druge nekretnine.
Prema nezvaničnim saznanjima, Miljana je u jednom trenutku planirala da
iskoristi svoje placeve za pokretanje privatnog biznisa, tačnije za uzgoj malina ili neke slične kulture.

Kako smo već pisali, ona takođe poseduje sledece nekretnine:

- stan kod Vukovog spomenika od 47 kvadrata i parking-mesto na istoj lokaciji
- polovina stana na Vračaru od 57 kvadrata
- polovina stana na Zvezdari od 91 kvadrat
- polovina udela na porodične kuće u Nišu
- polovina pomoćnog objekta od 40 kvadrata u Nišu
- oko 25 ari poljoprivrednog zemljišta, građevinskog zemljišta i njiva u Nišu i okolini Paraćina
- automobil fijat 500, 2017. godište.

Majka monstruma, prema onome što su objavili mediji, obilazila je nekoliko notara da bi prepisala imovinu na druga lica.

- Pojavila se u nekoliko notarskih kancelarija, ali su je u svakoj odbili - preneli su mediji.

Osim majke, i otac dečaka-ubice, prema istom izvoru, tražio je da mu u posetu u pritvoru dođe notar.

Sva njihova imovina, odlukom suda, blokirana je, a advokat porodica ubijenih Ognjen Božović, povodom tužbi porodica za naknadu štete zbog smrti dece, objasnio je zašto je sud tako odlučio.

- Ono što znamo i što je činjenica jeste da su Kecmanovići pokušali da prikriju imovinu da bi onemogućili potraživanje tužilaca, zbog čega smo bili primorani da podnosimo predloge za privremenu meru i sud je blokirao imovinu. Iz samih iskaza roditelja zaključuje se da se ovaj postupak ne vodi radi naknade nematerijalne štete, koliko se vodi radi utvrđivanja građansko-pravne odgovornosti - rekao je advokat.

Na sve to, Miljana je posle nekoliko meseci od masakra pokušala da pređe državnu granicu s maloletnom ćerkom, ali je vraćena zbog postupaka koji se vode protiv nje i njenog supruga, koji je u pritvoru. Miljana je, navodno, tom prilikom htela da iznese veću količinu novca iz Srbije.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ante

26.03.2024 21:00

Jbt kakva exkluziva, a i placevi u nekoj sikari i zabiti!

Lola

27.03.2024 09:47

Nisu njive vec gradjevinsko zemljiste. Prenamena. Otac joj je gradjevinski preduzimac. Zari i pali na jugu.

Zufer

27.03.2024 10:50

Ovo je nista naspram pojedinih politicara bez dana staza i privredi ili van stranke