ZASTRAŠUJUĆI SPISI KOSTE KECMANOVIĆA LEDE KRV U ŽILAMA! Simbolima najavio STRAVIČAN MASAKR - bio je opčinjen ČISTIM ZLOM!

Autor: S.B.

Hronika

26.03.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveska mladog zlikovca razotkrila njegovu zlu kob!

ZASTRAŠUJUĆI SPISI KOSTE KECMANOVIĆA LEDE KRV U ŽILAMA! Simbolima najavio STRAVIČAN MASAKR - bio je opčinjen ČISTIM ZLOM!

Foto: privatna arhiva,printscreen

Kosta Kecmanović, dečak-monstrum koji je 3. maja u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro školskih drugova i čuvara Dragana Vlahovića, imao je tajnu svesku, koja obiluje tako jezivim zapažanjima i detaljima da su i istražitelji bili zaprepašćeni, saznao je Srpski telegraf od izvora bliskih istrazi.

Naime, tokom pretresa stana pronađen je dnevnik, koji objašnjava motive stravičnog zločina i ukazuje da je ubica bio opsednut zlom i imao sasvim poremećene moralne vrednosti.

Očigledno je da je Kosta bio opčinjen satanističkim ritualima i simbolima smrti. Uz navodno svakodnevne aktivnosti, beležio je i svoja zapažanja, potpuno nesvojstvena detetu tog uzrasta. Uz imena školskih drugova crtao je mrtvačke glave i pentagrame, pisao da ih mrzi, da ga niko ne razume i da će se osvetiti. Iz tih beležaka se vidi da je, budući da je vrlo inteligentan, proučavao istoriju drevnih naroda, ali se fokusirao na bogove smrti, grčkog Tanatosa i egipatskog Sekera. Ukratko, bio je fasciniran svim što je imalo veze sa smrću i ubistvima - kaže naš sagovornik.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Nikola Mutić

Kosta Kecmanović

"Gospodar života i smrti, bolesna igra jednog deteta!"

Između ostalog, često je crtao i troglavog psa Kerbera, koji je, po mitologiji, dočekivao pokojnike u podzemnom svetu i sprečavao ih da se vrate iz Hada u svet živih.

Poistovećivao se s tim mitskim bićem, smatrajući sebe gospodarom života i smrti. Time može da se objasni i njegova najava jednom od drugova kom se poveravao da su mu se mnogi zamerili i da mu "nijedan neće izmaći". Nažalost, niko ga tada nije ozbiljno shvatao - konstatuje izvor našeg lista.

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Srba

26.03.2024 12:18

Otac svakog dana psovao i pretio nastavnicima. Sin slusao, slušao, pa izvršio umesto oca.

Odgovori 15 5
Mirjana Matić

26.03.2024 12:21

Porodicu Kecmanović, roditelje i sina, trajno odstraniti iz društva jer su opasni po zajednicu. Trajni smještaj u odgovarajuće ustanove, TRAJNI !

Odgovori 26 11
Rale

26.03.2024 14:31

I sad ta sveska, ako i postoji, koja je dokaz, kod istrazitelja, gde traje još vestacenje maloletnog deteta, sve se iznosi u javnost, sve znamo, a izgleda da nista ne znamo!

Odgovori 16 4
Alex

27.03.2024 09:46

@Rale - I monstrum je igrao na tu kartu kako je maloletan, nema jos 14god i da ce ga nakon masakra odmah pustiti. Na dijagnozu i zavrsetak vestacenja ce da se naceka a slobodu je najbolje da sto pre zaboravi.

Odgovori 13 4