"UŽIVAJ... GDE GOD DA SI SADA!" Potresna čestitka prijatelja porodice Andrije Čikića KIDA DUŠU: "Ovako izgleda srećna porodica!" (FOTO)

Autor:

Hronika

06.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želje Andrije Čikića da proslavi rođendan sa prijateljima, prekinuli su hici malog mostruma.

"UŽIVAJ... GDE GOD DA SI SADA!" Potresna čestitka prijatelja porodice Andrije Čikića KIDA DUŠU: "Ovako izgleda srećna porodica!" (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Jedini dečak koga je Kosta Kecmanović u svom krvavom piru u OŠ "Vladislav Ribnikar" zverski ubio, Andrija Čikić juče bi napunio 15 godina.

Njegovi roditelji otkrili su ranije da je imao planove da ga proslavi sa svojim školskim drugovima i u krugu porodice, ali mu je želju zauvek prekinuo dečak-ubica 3. maja usmrtivši ga hicima iz očevog pištolja.

Njegovi roditelji potresnim porukama čestitali su mu nebeski rođendan, a prijatelji su podelili porodične fotografije.

Ovako izgleda srećna porodica. Roditelji koji su znali kako da edukuju i odgoje neverovatno dete, koje je sa samo 14 godina (sada 15) inspiriralo hiljade ljudi širom sveta. Roditelji koji su učili ljubavi, brizi, empatiji, poštovanju. Tako mi je drago znati da je Andrija bio okružen dobrim stvarima u životu. Srećan 15. rođendan, Andrija, uživaj gde god da si sada - napisao je prijatelj porodice.

Avioni poleteli za Andriju

Roditelji Andrije Čikića, dečaka pijaniste koji je ubijen u OŠ "Vladislav Ribnikar" od strane Koste Kecmanovića, juče su obeležili njegov, kako su rekli, "nebeski rođendan" na Aerodromu "13. maj" u Beogradu. Majka dečaka, Suzana Stanković Čikić, izjavila je da je Andrijina želja bila da svoj rođendan proslavi kod svog oca, koji je sportski pilot, na sportskom aerodromu.

Objasnila je kako su imali nameru da prošle godine 5. marta organizuju proslavu njegovog rođendana na ovaj poseban način, ali je Andrija predložio da proslavu odlože do maja. Razlog za odlaganje bila je njegova zauzetost brojnim kontrolnim zadacima u martu, kao i nepovoljne vremenske prilike koje su tada vladale. Nažalost, planirana proslava Andrijinog rođendana nije se desila zbog tragičnog događaja koji se odigrao 3. maja te godine u školi.

Andrija je uvek voleo da njegovi rođendani budu posebni i bili su. On i ja smo imali dogovor, a mi dogovor uvek poštujemo tako da sam ja želela da mu ispunim tu želju i da danas proslavimo njegov 15. rođendan ovde sa njegovim prijateljima - rekla je Stanković Čikić.

Foto: FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ bs

Suzana Stanković na aerodromu

Mermerni klavir za malog pijanistu

Porodica je juče obeležila njegov rođendan i na beogradskom groblju Lešće, gde su Majka Suzana i otac Miloš na sinov grob postavili mermerni klavir sa njegovim imenom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mermerni klavir za Andriju

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading