MUŠKARAC SE VAKCINISAO 217 PUTA PROTIV KORONAVIRUSA! Lekari ostali bez reči, evo u kakvom je stanju

Autor:

Svet

06.03.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su uzeli uzorke sveže krvi i pljuvačke. Osim toga, testirani su njegovi uzorci smrznute krvi, a koji su uzeti pre nekoliko godina. Time su naučnici uspeli da utvrde kako je imunološki sistem reagovao na vakcine

MUŠKARAC SE VAKCINISAO 217 PUTA PROTIV KORONAVIRUSA! Lekari ostali bez reči, evo u kakvom je stanju

Foto: Shutterstock

Šezdesetdvogodišnjak iz okoline Nirnberga vakcinisao se čak 217 puta protiv koronavirusa u strahu da će posle zaraze da izgubi život.

Uprkos preporuci lekara da su dve do tri doze vakcine sasvim dovoljne da ne brine, muškarac je uspeo da privatno pronađe vezu preko koje je gotovo svakodnevno kupovao po jednu dozu vakcine.

Ovaj bizaran slučaj je naveden i u medicinskom časopisu The Lancet Infectious Diseases.

Sve te vakcine primio je u 29 meseci, a stručnjaci Univerziteta Erlangen-Nirnberg objavili su i da sve ukazuje na to da nije imao nikakve štetne posledice.

"Za njegov slučaj smo saznali iz novinskih tekstova. Zatim smo ga kontaktirali i pozvali da se podvrgne različitim testovima u Erlangenu. Bio je veoma zainteresovan za to", izjavio je dr. Kilijan Šober sa univerzitetskog odseka za mikrobiologiju.

Oni su uzeli uzorke sveže krvi i pljuvačke. Osim toga, testirani su njegovi uzorci smrznute krvi, a koji su uzeti pre nekoliko godina. Time su naučnici uspeli da utvrde kako je imunološki sistem reagovao na vakcine.

Tužilaštvo je prikupilo dokaze za 130 vakcinisanja te se slučaj istražuje kao prevara, ali krivična prijava nije podnesena, piše klix.ba.

Šober je ukazao da bi hiperstimulacija imunološkog sistema preteranom vakcinacijom mogla da zamori određene ćelije.

Međutim, istraživači nisu primetili da se to desilo ovom 62-godišnjaku te da nije bilo znakova da je ikada bio zaražen koronavirusom, prenosi BBC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading