KOSTA NIJE POKAZAO NI TRUNKU EMOCIJE, KAO DA NIJE STRELJAO DECU I ČUVARA: Ovako je izgledalo hapšenje dečaka-ubice, Kecmanović bez kapuljače na glavi! (VIDEO)

Autor:

Hronika

24.03.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak hapšenja Koste Kecmanovića (14) koji je 3. maja prošle godine ubio devetoro dece i čuvara škole, ponovo je aktuelan na društvenoj mreži TikTok.

KOSTA NIJE POKAZAO NI TRUNKU EMOCIJE, KAO DA NIJE STRELJAO DECU I ČUVARA: Ovako je izgledalo hapšenje dečaka-ubice, Kecmanović bez kapuljače na glavi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Hapšenje Koste Kecmanovića

Ni nakon više od deset meseci, koliko je prošlo od stravičnog masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, naciju ne prestaje da interesuje sve o dečaku-ubici.

Upravo iz tog razloga, video-zapis koji je nastao odmah nakon masakra, a na kom se nalazi Kosta zajedno sa policajcima, ponovo je postao tražen na društvenoj mreži TikTok.

 

 

Odmah nakon što je izvršio masakr, dečak-ubica se predao policiji, a kako se vidi na snimku, Kosta je bio hladnokrvan i bez emocija, nije pokazao nikakvu reakciju pa čak ni kajanje nakon što je počinio nezapamćen masakr koji je šokirao javnost. 

Podsetimo, on je mesec dana planirao zločin. O tome da neće krivično odgovorati Kosta Kecmanović je saznao istraživajući Krivični zakon Srbije.

Dečak-ubica je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i smrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Nakon izvršenog zločina, pripadnici MUP na njegovom stolu našli su i dve ceduljice. Na jednoj mapa kretanja kroz školu, a na drugoj imena 16 dece. Sumnja se da je želeo njihovu smrt, jer su u nečemu bili bolji od njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Tanja

24.03.2024 11:10

Tako je vaspitan najmlađi masovni ubica na svetu, nakon što nam je streljao decu i čika Dragana, gledao je samo sebe da njemu dlaka sa glave ne zafali. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu i tada i sada samo misli na sebe da izvrda ,pobegne ,bude van sistema,zakona,osećaja... Letos sa ćerkom krenula na more, renovira stan, bestidno i dalje radi u prosveti! Otac samo gleda sebe i kako kaže da mu se ne dira porodica ,da budu van zakona sistema.On ga je učio da barata oružjem, vodao po raznim pucačkim aktivnostima. Kuća puna oružja, očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu. Njih ne zanima što naše dece nema zauvek i čika Dragana.

Odgovori 14 6
Veljko

24.03.2024 14:26

@Tanja - "Naše dece"... 🤮 Ispada kao da je ovo zaista neko od roditelja te jadne dece i da su oni ovako umobolni

Odgovori 8 15
Milorad

24.03.2024 14:37

@Veljko - Ti to o sebi jer si se prepoznao svoju dijagnozu??????

Odgovori 13 5
Маријана

24.03.2024 14:28

@Tanja - Фали део за Хаваје и Лондон 🤣🤣

Odgovori 16 6