OTAC DEVOJČICE UBIJENE U "RIBNIKARU" OTKRIO: "Angelina mi se javila u snu"

Autor:

Hronika

20.03.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Angelinini roditelji skrhani bolom želeli su da ostvare nasilno prekinut san svoje ćerke, te su oživeli njene veličanstvene crteže.

OTAC DEVOJČICE UBIJENE U "RIBNIKARU" OTKRIO: "Angelina mi se javila u snu"

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Anđelko Aćimović, otac Angeline koja je bila učenica Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i jedna od osam devojčica koje je Kosta Kecmanović ubio kobnog 3. maja prošle godine, otkrio je tokom jednog gostovanja da mu se ćerka prikazala u snu.

- Kad smo na groblju rešili da uradimo tu gde je sahranjen Andrija, čika Dragan i Angelina na Lešću, rešili smo da to sredimo i da napravimo jednu aleju. Baš smo se trudili da to stignemo da uradimo, međutim, vidim ne stižemo da posadimo cveće, hoće mrak i odjednom ja se molim njoj - rekao je otac tragično nastradale Angeline Aćimović nakon čega su njegovu rečenicu prekinule suze i knedla u grlu.

Kada je smogao snage, nastavio je:

- U tom momentu pojavljuje se deset ljudi koji su nam pomogli i to smo završili na vreme. tu noć, Angelina mi se javila prvi put u san, kao nagrada - jedva je uspeo da izgovori Anđelko za TV Una.

Podsetimo, talentovana devojčica Angelina Aćimović koja je preminula 13 dana nakon što je u nju pucao vršnjak u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, maštala je da bude modna kreatorka.

Njeni roditelji skrhani bolom želeli su da ostvare nasilno prekinut san svoje ćerke, te su izrazili želju da neko oživi njene veličanstvene crteže.

To se i dogodilo u Sava centru u nedelju, kada je prikazano 16 haljina modnih dizajnera koje su rađene upravo po skicama male Angeline, kao i dve haljine prestižne francuske modne kuće "Kristijan Dior", specijalno kreirane za ovu priliku u znak podrške porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading