ŠOKANTNE SLIKE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO STANIMIRA! Srećko leži GO sa muškarcima! (GALERIJA)

Autor:

Hronika

21.03.2024

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetogodišnji Srećko izazvao je pažnju javnosti svojim kontroverznim objavama na društvenim mrežama.

ŠOKANTNE SLIKE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO STANIMIRA! Srećko leži GO sa muškarcima! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock, facebook

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Saša S. i Dalibor P., suočili su se sa teškim optužbama da su zajedno sa Srećkom S. mučili i silovali do smrti Stanimira Brajkovića.

Dvadesetogodišnji Srećko izazvao je pažnju javnosti svojim kontroverznim objavama na društvenim mrežama. Njegov profil je pun jezivih natpisa i pretnji, što je izazvalo zabrinutost među korisnicima interneta. Na društvenim mrežama Srećko S. redovno je delio nasilne sadržaje, a među objavama postoji i fotografija na kojoj nag pozira sa još dvojicom muškaraca u krevetu.

- 99 odsto sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1 odsto - navodi se u jednoj Srećkovoj objavi.

Na njegovom profilu mogu se pronaći fotografije na kojima pozira ispred policijskog automobila, pokazujući nepoštovanje prema autoritetima i promovišući opasnu vožnju. Ovakav vid ponašanja može imati ozbiljne posledice po bezbednost i druge učesnike u saobraćaju.

Srećkove fotografije takođe prikazuju isticanje zlatne "kajle" u stilu velikih mafijaša iz devedesetih godina. Ovakvo isticanje statusnih simbola može ukazivati na potrebu za pažnjom i potvrdom među vršnjacima, ali istovremeno može doprineti stvaranju negativnog imidža i uticati na percepciju javnosti.

Neki od Srećkovih postova, kako je spomenutio, prikazuju ga kako pozira u krevetu sa još dvojicom muškaraca, držeći flašu alkoholnog pića u rukama. Ovakav način predstavljanja može uticati na formiranje negativnih stavova i stereotipa o mladima, kao i promovisanje neodgovornog konzumiranje alkohola.
 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica Brajković Stanimira

Srećko S. nalazi se u zatvoru zbog saobraćajnih prekršaja, a iza rešetaka treba da provede 370 dana, dok je Dalibor P. zbog istih prekršaja i lične karte mora da robija 175 dana.

Treći osumnjičeni Saša S. u zatvoru je završio zbog toga što nije imao kartu za prevoz, pa je zbog toga otišao u zatvor na 10 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mira

21.03.2024 17:00

Smrtna kazna za silegjije

Odgovori 15 0
Uspavati

21.03.2024 18:25

monstrume !!! Po kratkom postupku se resiti gamadi !!!

Odgovori 12 0
Miki

22.03.2024 13:36

za ovakav postupak nema suđenja...po kratkom postupku nema demokratije nemaju prava na žalbu,to su montrumi koji će ako se nađu na slobodi uraditi isto...