SVE SVALJUJU NA JEDNU OSOBU: Osumnjičeni za ubistvo Stanimira izneli odbranu, prebacuju krivicu

Autor:

Hronika

21.03.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji ovog užasnog zločina privukli pažnju javnosti.

SVE SVALJUJU NA JEDNU OSOBU: Osumnjičeni za ubistvo Stanimira izneli odbranu, prebacuju krivicu

Foto: rts/printscreen, Društvene mreže

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, optuženi Saša S. i Dalibor P., suočili su se sa teškim optužbama da su zajedno sa Srećkom S. mučili i silovali do smrti Stanimira Brajkovića.

U svojim odbranama, optuženi su pokušali da prebace krivicu jedan na drugoga, dok su detalji ovog zločina privukli pažnju javnosti.

Optuženi Saša je svoju odbranu zasnovao na negiranju navoda o naređivanju mučenja, ističući da je Srećko bio taj koji je vršio zlostavljanje deke. Tvrdi da je to bio Srećkov način da kazni deku zbog toga što više nije imao novca da mu kupuje cigarete i hranu u zatvorskoj kantini. 

- Navodno je Srećko terao njega da bije i maltretira dedu iako on to nije hteo. Srećko je, kako tvrdi, tukao i njega, preteći mu da mora da bije dedu inače će mu pobiti celu porodicu. Tvrdi da je primao terapiju - bensedin i da je često spavao, pa da se ne seća svega baš najbolje - prenosi Espreso.

Kako se prenosi, drugi osumnjičeni Dalibor P., ukazao je da je "Srećko bio glavni u sobi".

Foto: ST/Vladimir Lukić

Umrlica

- U sobi su pored njih trojice i dede bila još dva zatvorenika koja se nisu mešala. Obojica su rekla da ih je jednom prilikom pokojni opsovao i jednom udario šamar, a drugom međunožje - rekao je izvor Espresa.

Dvojica osumnjičenih za jezivi zločin u zatvoru osuđeni su na kazne zatvora zbog saobraćajnih prekršaja, a jedan od njih je imao i prekršaj zbog lične karte koju nije imao prilikom legitimacije.

Tako je Srećko S. zbog saobraćajnih prekršaja završio iza rešetaka na 370 dana, dok je Dalibor P. zbog istih prekršaja i lične karte morao da robija 175 dana.

Treći osumnjičeni Saša S. u zatvoru je završio zbog toga što nije imao kartu za prevoz, pa je zbog toga otišao u zatvor na 10 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading