OTKRIVENO! Evo zbog čega su robijale ubice iz ZATVORA: Danima se BRUTALNO IŽIVLJAVALI nad Stanimirom (74)

Autor: D.B.

Hronika

21.03.2024

08:10 >> 08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zatvoru, osumnjičeni su brutalno zlostavljali Stanimira B. koji je završio iza rešetaka zbog neplaćene novčane kazne od 30.000 dinara, koja je bila rezultat bacanja petarde sa terase njegovog stana za doček Nove godine.

OTKRIVENO! Evo zbog čega su robijale ubice iz ZATVORA: Danima se  BRUTALNO IŽIVLJAVALI nad Stanimirom (74)

Foto: Društvene mreže

Srećko S. (20), Saša S. (21) i Dalibor P. (21) su osumnjičeni za brutalno zlostavljanje i mučenje Stanimira B. (74) u zatvoru u Padinskoj skeli. Prema pisanju Blica, ovi mladići su završili iza rešetaka zbog prekršaja koje nisu imali ili nisu hteli da plate.

Kazne zbog saobraćajnih prekršaja

Srećko S. je osuđen na 370 dana zatvora zbog saobraćajnih prekršaja, dok je Dalibor P. morao da robija 175 dana zbog istih prekršaja i zbog toga što nije imao ličnu kartu prilikom legitimacije. Saša S. je u zatvoru završio na 10 dana zbog nedostatka karte za prevoz.

Jezičko zlostavljanje i nasilje nad Stanimirom B.

Republika

Foto: Društvene mreže

Stanimir Brajković

 



U zatvoru, osumnjičeni su brutalno zlostavljali Stanimira B. koji je završio iza rešetaka zbog neplaćene novčane kazne od 30.000 dinara, koja je bila rezultat bacanja petarde sa terase njegovog stana za doček Nove godine.

Zlostavljanje u zatvorskoj ćeliji

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od polovine januara do 4. februara 2024. godine zajednički izvršili krivično delo i pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života oštećenog Stanimira. Oni su ga svakodnevno psihički, fizički i seksualno zlostavljali, a njegovo zdravstveno stanje se znatno pogoršalo usled zadobijenih povreda, gubitka veće količine krvi i poremećaja disanja i cirkulacije.

Reakcija pravosudnih organa

Istraga je u fazi ispitivanja svedoka i prikupljanja dokaza, a trojica osumnjičenih su saslušana prethodnih dana. Takođe, istražuju se tvrdnje da su cimeri ubijenog mučili i silovali drškom od metle.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@RTSSajtZvanicniKanal, Shutterstock

Metla

 


Smena upravnika zatvora

Nakon tragičnog događaja, upravnik zatvora u Padinskoj skeli je smenjen, a Uprava za izvršenje krivičnih sankcija se oglasila povodom ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading