EVO ŠTA ĆE BITI SA DEČAKOM KOJI JE KRVNIČKI POBIO JAGANJCE: Nakon zločina rekao da se samo "igrao sa sekirom" ŠOK DETALJI

Autor:

Hronika

15.03.2024

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je priznao svoj zločin, M.Z. je prebačen u Klinički centar Vojvodine gde je u toku njegovo psihijatrijsko veštačenje.

EVO ŠTA ĆE BITI SA DEČAKOM KOJI JE KRVNIČKI POBIO JAGANJCE: Nakon zločina rekao da se samo "igrao sa sekirom" ŠOK DETALJI

Foto: Privatna arhiva, Shutterstock

Meštani sela Markovac, nadomak Vršca, i dalje su u šoku nakon jezivog incidenta koji je zgrozio javnost u Srbiji i regionu. Trinaestogodišnji M.Z. uznemirio je javnost kada je sekirom iskasapio 12 jaganjaca na imanju vlasnika Predraga Tadića. Ovaj uznemirujući događaj ostavio je meštane u strahu, s obzirom na prethodno ponašanje dečaka koji je poznat kao kavgadžija i koji je, prema rečima meštana, čak nekima pretio, piše Blic. 

Procedura nakon zločina

Nakon što je priznao svoj zločin, M.Z. je prebačen u Klinički centar Vojvodine gde je u toku njegovo psihijatrijsko veštačenje. Očekuje se da ovo veštačenje potraje nekoliko nedelja, a njegov ishod značajno će uticati na dalje postupanje prema dečaku. Ukoliko lekarski tim utvrdi da je potrebno, dečak će biti hospitalizovan u odgovarajuću psihijatrijsku ustanovu, dok će u suprotnom Centar za socijalni rad preuzeti nadležnost nad njim.

Republika

Foto: shutterstock, Vladimir Lukić

 

 


Predrag Tadić o jezivom prizoru

Vlasnik imanja, Predrag Tadić, opisao je jezive prizore koje je zatekao u svom toru nakon povratka sa posla. On je istakao da je dečak prethodno imao delikventno ponašanje, te da je čak komšiji ubio 10 kokošaka. Tadić je takođe naglasio da je maloletnik ranije nosio nož u školu, krao od lovaca patrone za puške, te maltretirao starije komšije i vršnjake u školi.

Uznemirena komšinica o dečakovom ponašanju

Jedna od komšinica je ispričala da je maloletnik tog dana lutao po selu i da je stajao nasred ulice sa krvavom odećom. Ona je otkrila da je dečak izjavio kako se "igrao sekirom", ostavljajući okolinu zatečenu njegovim hladnim ponašanjem.

Foto: Facebook

 

 


Zabrinutost meštana

Meštani sela Markovac izražavaju duboku zabrinutost zbog ovog uznemirujućeg događaja, ističući da se radi o nesvakidašnjem slučaju koji ih je sve zatekao. Njihova strepnja je opravdana imajući u vidu da je dečak potekao iz disfunkcionalne porodice koja živi upravo u Markovcu, te se stoga sumnja da bi se dečak mogao vratiti u ovo selo nakon završetka postupka.

Za sada, cela zajednica je uznemirena i u iščekivanju ishoda ovog tragičnog događaja koji je zauvek promenio atmosferu u selu Markovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading