OVO JE ŽENA KOJU JE PARTNER IZREŠETAO U PREŠEVU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Ostavila muža i decu, da bi sa njim POBEGLA za Švajcarsku, pa doživela HOROR!

Autor:

Hronika

08.03.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je bežala, partner je u nju ispalio rafale metaka.

OVO JE ŽENA KOJU JE PARTNER IZREŠETAO U PREŠEVU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Ostavila muža i decu, da bi sa njim POBEGLA za Švajcarsku, pa doživela HOROR!

Foto: Društvene mreže

Žena, koja je sinoć teško ranjena kod naplatne rampe Preševo, kada je na nju pucao Albanac iz Makedonije, a posle izvršio samoubistvo je iz Velike Drenove kod Trstenika.

V.J. je rođena i živela u Velikoj Drenovi, gde je odrasla sa porodicom, piše Blic.

Njen otac je bio Pakistanac, a prema rečima poznanika, ni majka ni otac više nisu živi. Imala je i dve sestre. Nekada je živela u selu Ugljarevu, gde se udala i formirala porodicu pre nego što je otišla sa muškarcem koji je na kraju pucao u nju. Ostavila je dvoje dece nakon što je otišla sa svojim emotivnim partnerom.


Nakon života u Ugljarevu, V.J. se preselila u Švajcarsku sa muškarcem. Interesantno je da je nasledila nekretninu u Vrnjačkoj Banji od svojih roditelja, što dodatno baca svetlo na njen životni put i okolnosti koje su dovele do tragičnog događaja.

Nakon pucnjave, V.J. je prevezena u UC UKC Niš gde su joj dijagnostikovane ozbiljne povrede, uključujući povrede traheje, vratnih pršljenova, inkluziju vazduha u grudnoj duplji i kontuzionu povredu pluća na levoj strani. Hitno je hirurški zbrinuta i trenutno se nalazi na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.

Inače, žena je sinoć upucana kod naplatne rampe Preševo. Pokušala je da pobegne, ali  je muškarac ispalio kišu metaka na nju.

Ona je u teškom stanju primljena u vranjsku bolnicu, ali je ubrzo tranportovana u UKC Niš.

Pacijentkinja V.J. (30) je hitno dovezena u Urgentni centar UKC Niš, gde su lekari utvrdili povrede traheje, vratnih pršljenova, inkluzije vazduha u grudnoj duplji, kao i kontuzionu povredu pluća na levoj strani. Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i dijagnostike, žena je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe Tičerić

09.03.2024 11:46

A ostavila muža i decu ?!