NESREĆNICA KRENULA DA BEŽI, ON JE ZASUO KIŠOM METAKA! Detalji pucnjave kod Preševa lede krv u žilama! ŽENA U TEŠKOM STANJU, MUŠKARAC SE UBIO!

Autor:

Hronika

08.03.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pucnjave, žena je prebačena u Zdravstveni centar u Vranju, a potom u pratnji Hitne pomoći prevezena u UKC Niš zbog težine povreda.

NESREĆNICA KRENULA DA BEŽI, ON JE ZASUO KIŠOM METAKA! Detalji pucnjave kod Preševa lede krv u žilama! ŽENA U TEŠKOM STANJU, MUŠKARAC SE UBIO!

Foto: Shutterstock

Forenzika

U teškoj pucnjavi koja se dogodila u blizini naplatne rampe Preševo, jedna žena (30) je teško ranjena, dok je muškarac (52) koji je pucao u nju izvršio samoubistvo. Incident se dogodio nakon kratke svađe, kada je muškarac ispalio više hitaca iz pištolja u ženu koja je pokušala da pobegne iz automobila.

Ona je, kako se saznaje, počela da trči kada ju je muškarac zasuo kišom metaka.

Nakon toga, muškarac je pucao sebi u glavu.


Povređena žena, koja je iz zdravstvenog centra u Vranju prevezena u Niš, hitno je operisana u Urgentnom centru. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju, muškarac je državljanin Severne Makedonije, dok je žena iz Srbije. Nakon pucnjave, žena je prebačena u Zdravstveni centar u Vranju, a potom u pratnji Hitne pomoći prevezena u UKC Niš.

Pacijentkinja V.J. (30) je hitno dovezena u Urgentni centar UKC Niš, gde su lekari utvrdili povrede traheje, vratnih pršljenova, inkluzije vazduha u grudnoj duplji, kao i kontuzionu povredu pluća na levoj strani. Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i dijagnostike, žena je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.

Ovaj tragičan događaj još jednom ukazuje na važnost brze i efikasne reakcije medicinskog osoblja u takvim situacijama, kao i na ozbiljnost problema nasilja u društvu. Nadamo se da će žrtva uspešno prevazići ove teške povrede i da će se što pre oporaviti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading