SASLUŠANI PREVARANTI! "Muljali" sa administrativnim zabranama - milionska šteta!

Autor:

Hronika

07.03.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da se prema osumnjičenim odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

SASLUŠANI PREVARANTI! "Muljali" sa administrativnim zabranama - milionska šteta!

Foto: www.profimedia.rs

Danas su u okviru policijske akcije koju su zajednički realizovali Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu i policijski službenici Policijske stanice Novi Beograd i Policijske ispostave Bežanijska kosa, nastavljena saslušanja osoba koje su lišene slobode. S.S., rođena 1994. godine, i V.Lj., rođena 1998. godine, saslušane su u prisustvu svojih branilaca zbog sumnje da su počinile krivično delo prevara.

Sumnja se da su one, od novembra do sredine decembra 2023. godine, bile uključene u kreiranje lažnih uverenja o administrativnim zabranama. Ova uverenja su navodno korišćena za kupovinu mobilnih telefona od preduzeća "Gigatron", čime su sebi nezakonito pribavile imovinsku korist u ukupnom iznosu preko 1.500.000 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je predlog Trećem osnovnom sudu u Beogradu da se prema osumnjičenim odredi pritvor u trajanju od 30 dana.

Podsećamo, noćas je u velikoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova i Policijske uprave za grad Beograd, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapšena velika kriminalna grupa koja se bavi iznudama u Austriji i Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, ova grupa sumnjiči se i za dilovanje droge, a pronađene su im čak dve bombe.

Prema nezvaničnim izvorima, eksplozivne naprave navodno su bile namenjene za napad na jednu kuću u Lazarevcu, što ukazuje na ozbiljnost i opasnost koju je ova kriminalna grupa predstavljala po bezbednost građana.

Uhapšeno je ukupno šestoro članova ove opasne grupe, čime je nanet ozbiljan udarac njihovim kriminalnim aktivnostima. Detalji hapšenja i identitet uhapšenih za sada nisu javno objavljeni, ali očekuje se da će istraga otkriti sve relevantne informacije o njihovim aktivnostima i planovima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading