VARALI PREKO ADMINISTRATIVNIH ZABRANA! "Palo" deset osoba - šteta milionska!

Autor:

Hronika

06.03.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se da su pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist.

VARALI PREKO ADMINISTRATIVNIH ZABRANA! "Palo" deset osoba - šteta milionska!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Policija u akciji hapšenja

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima PS Novi Beograd, PI Bežanijska kosa uhapsili su deset lica zbog krivičnog dela prevara.

Sumnja se da su pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist

 Uhapšeni su S.S. (1994), Lj.V. (1998), A.S. (2000), J.S. (1976), S.M. (1999), N.C. (2001 godine), A.B. (2002), M.J. (1991), V.S.V. (1976) i B.V. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da su u vremenskom periodu od novembra do sredine decembra 2023. godine izvršili krivično delo prevara na štetu kompanije "Gigatron” i pribavili sebi protivpravnu imovinsku korist u iznosu preko 1.500.000,00 dinara.

Saslušanja osumnjičenih zakazana za danas i sutra

Uhapšeni će danas i sutra biti saslušani od strane javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu na sve okolnosti krivičnog dela, o čemu će javnost biti naknadno obaveštena.

Očekuje se da će javnost pažljivo pratiti dalji razvoj događaja u vezi sa ovim slučajem, dok će nadležni organi nastaviti sa istragom i procesuiranjem osumnjičenih. Očekuje se da će pred lice pravde izaći što pre ovih deset lica.

Ova suma ukazuje na ozbiljnost i obim navodnih krivičnih dela koja se pripisuju osumnjičenima, čineći ovaj slučaj značajnim za pravosudni sistem.

Podsetimo, 

U velikoj akciji MUP, PU za grad Beograd po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, noćas je uhapšena i zadržana kriminalna grupa koja se bavila iznudama u Austriji i na teritoriji Beograda, saznaje Kurir.

Uhapšeno je, kako prenose, šest osoba.

Uskoro opširnije...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading