"NAMERNO JE PRUŽIO RUKU I POLOMIO RETROVIZOR": Muškarac pokušao da iznudi novac za odštetu, a kad je spomenuta OVA stvar - momentalno je POBEGAO (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.02.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini se nalazio još jedan muškarac, najverovatnije saučesnik koji glumi svedoka.

"NAMERNO JE PRUŽIO RUKU I POLOMIO RETROVIZOR": Muškarac pokušao da iznudi novac za odštetu, a kad je spomenuta OVA stvar - momentalno je POBEGAO (VIDEO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Jedan građanin Beograda doživeo je neprijatnost jutros u ulici Braće Jugovića, kada je jedan čovek namerno pružio ruku i polomio retrovizor na njegovom vozilu, sa namerom da iznudi novac kao odštetu. Nažalost, situacija nije završena kako je oštećeni očekivao - kada je zatražio da se incident reši pred kamerama, počinilac je pobegao sa mesta događaja.

 

 

Građanin je ovaj incident podelio sa javnošću kako bi upozorio druge ljude i pozvao ih da obrate pažnju na slične situacije. Prema njegovim rečima, na snimku se vidi kako počinilac namerno pruža ruku i lomi retrovizor, a potom pokušava da iznudi novac kao nadoknadu za štetu. Kada je oštećeni tražio da se rešenje problema snimi, počinilac je brzo pobegao sa mesta događaja, a u blizini se nalazio drugi čovek, koji je šetao trotoarom i verovatno trebalo da bude "svedok" incidenta.

Ovaj slučaj ukazuje na potrebu da građani budu oprezni i da vode računa o svojoj bezbednosti i imovini. Izloženost ovakvim incidentima naglašava važnost praćenja okoline i korišćenja dostupnih sredstava zaštite, poput sigurnosnih kamera. Takođe, ističe se važnost saradnje sa nadležnim organima radi sprečavanja sličnih incidenata i zaštite građanskih prava.

Ovaj slučaj takođe podseća na važnost zajedničkog delovanja i solidarnosti među građanima kako bi se stvorilo sigurnije i odgovornije okruženje za sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading