AUTOM SE ZAKUCAO U PRODAVNICU: Udes na uglu Francuske i Ulice cara Dušana (FOTO)

Autor:

Vesti

07.02.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje učesnika je zasad nepoznato.

AUTOM SE ZAKUCAO U PRODAVNICU: Udes na uglu Francuske i Ulice cara Dušana (FOTO)

Foto: Telegraf/NebojšaMandić

Hitna pomoć na terenu

Večeras, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je izazvala pažnju prolaznika. Vozač je, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, sleteo s puta i udario u prodavnicu, ostavljajući prednji desni deo automobila sa velikom materijalnom štetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prolaznici su odmah pritrčali na mesto nesreće kako bi pružili pomoć vozaču i eventualnim povređenima. Hitna pomoć i policija su brzo stigle na lice mesta, preuzimajući kontrolu nad situacijom i pružajući neophodnu pomoć.

Jedna od glavnih nedoumica nakon ove nezgode jeste stanje učesnika. Informacije o tome da li je bilo povređenih ili o težini povreda još uvek nisu dostupne. Nadležne službe rade na utvrđivanju činjenica i pružanju podrške svima koji su bili uključeni u ovaj incident.

Ova nezgoda ističe važnost bezbednosti pešaka u centru grada, posebno na mestima gde se saobraćaj i pešačke zone prepliću. Lokalne vlasti i građani treba da razmotre mere koje bi mogle da unaprede bezbednost svih učesnika u saobraćaju i smanje rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

Dok se istraga nastavlja i nove informacije budu postajale dostupne, građani Beograda su pozvani da budu pažljivi u saobraćaju i da pruže podršku onima koji su možda bili uključeni u ovu nezgodu. Nadamo se da će sve učesnike ove nezgode zadesiti brz oporavak i da će se preduzeti koraci kako bi se smanjio rizik od sličnih događaja u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading