UHAPŠEN MUŽ ČUVENE INFLUENSERKE: Sprovedena hitna akcija POLICIJE, zaplenjena značajna količina NOVCA!

Autor:

Zabava

07.02.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom akcije, zaplenjena je značajna količina novca, kao i oružje!

UHAPŠEN MUŽ ČUVENE INFLUENSERKE: Sprovedena hitna akcija POLICIJE, zaplenjena značajna količina NOVCA!

Foto: INSTAGRAM.COM/LELANUSKA

Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz nadzor državnog tužioca iz Posebnog odeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, sprovela je akciju "Consigliere", koja je rezultirala hapšenjem A.H. (41), supruga poznate influenserke Lejle H, i Dž. K.(35), nekadašnjeg pripadnika Federalne uprave policije. Tokom akcije, zaplenjena je značajna količina novca, kao i oružje, prenosi Crna-Hronika.

Luksuz života influenserke Lejle

Lejla H, koja na Instagramu ima preko 60 hiljada pratilaca, često se hvalila fotografijama i snimcima sa luksuznih putovanja i skupocenih komada garderobe. Njeni putnički poduhvati obuhvatali su destinacije poput Dubaija, Maldive i skijališta širom Evrope. Njene objave na društvenim mrežama često su bile ispunjene glamurom i visokim stilom života.

Uhapšeni telohranitelj šefa narko kartela

Pored supruga influenserke, u akciji "Consigliere" jutros je uhapšen i Dž. K., telohranitelj Edina Gačanina Tita, šefa narko kartela, u Sarajevu. Prema izveštaju Avaza, Dž. K. je priveden zbog sumnje da je izvršio finansijske malverzacije i druge kriminalne aktivnosti. On nedavno boravio u Dubaiju pre hapšenja, a priveden je u svojoj kući, navodi se.

Ove hapšenja su deo šire akcije koja se bavi organizovanim kriminalom i korupcijom, a istraga je i dalje u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading