LANČANI SUDAR NA KOŠUTNJAKU: Policija na terenu nakon nesreće, stvaraju se gužve

Autor:

Vesti

30.01.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima očevidaca, sudar je izazvao haos na putu.

LANČANI SUDAR NA KOŠUTNJAKU: Policija na terenu nakon nesreće, stvaraju se gužve

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Večeras se dogodio lančani sudar u blizini Košutnjaka, što je izazvalo velike gužve na putevima, prenosi Instagram stranica moj_beo_grad. Na video-snimku koji su objavili, može se videti da je na terenu već prisutna policija.

Očevici opisuju haos na putu

Prema rečima očevidaca, sudar je izazvao haos na putu, a gužve su se već počele formirati. Vozači su iznenađeni situacijom i pokušavaju da se snađu u saobraćajnom kolapsu.

Policija na terenu, detalji i dalje nepoznati

Za sada nije poznato da li ima povređenih u ovom incidentu, kao ni kako je do sudara tačno došlo. Policija je na terenu i vrši uviđaj, a detalji o uzrocima ovog sudara biće poznati nakon zvaničnog saopštenja nadležnih organa.

Apel vozačima da budu oprezni

Ovaj incident još jednom podseća vozače na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u ovakvim situacijama kako bi se izbegle neželjene posledice.

Dok se čekaju zvanične informacije o uzrocima ovog lančanog sudara, važno je da vozači ostanu strpljivi i pridržavaju se uputstava policije na terenu. Nadamo se da nije bilo povređenih i da će saobraćaj uskoro biti normalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading