NASILNI INCIDENT NA BULEVARU: Mladić udara pesnicama na prozor vozača koji stoji na semaforu i PRETI MU NOŽEM (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.02.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je snimak brzo postao viralan, motiv ovakvog nasilnog ponašanja ostaje nepoznat javnosti.

NASILNI INCIDENT NA BULEVARU: Mladić udara pesnicama na prozor vozača koji stoji na semaforu i PRETI MU NOŽEM (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Danas popodne, u glavnoj gradskoj saobraćajnoj arteriji, Bulevaru kralja Aleksandra, došlo je do neugodnog incidenta koji je privukao pažnju javnosti. Na snimku koji je objavljen na popularnoj Instagram stranici moj_beo_grad_, može se videti kako jedan mladić prilazi automobilu i započinje verbalni i fizički napad na vozača.

 

 

Na snimku se jasno vidi kako mladić preti vozaču, a u jednom trenutku čuje se i da ima nož kod sebe. Njegovo nasilno ponašanje kulminira udarcima pesnicom u prozor vozačevog automobila, što je izazvalo uznemirenje među prolaznicima i vozačima koji su se zatekli na mestu događaja.

Iako je snimak brzo postao viralan, motiv ovakvog nasilnog ponašanja ostaje nepoznat javnosti. Nejasno je šta je prethodilo ovom incidentu i da li je vozač bio meta nasilnika iz nekog konkretnog razloga. Takođe, nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen nadležnim policijskim organima.

Ovaj incident je podstakao građane na razmišljanje o povećanju bezbednosti u saobraćaju i potrebi za efikasnijom reakcijom nadležnih organa u sličnim situacijama. Nasilje u saobraćaju je ozbiljan problem koji zahteva pažnju kako institucija, tako i celokupne zajednice.

Dok se čeka zvanična reakcija nadležnih organa, ovaj incident ostaje kao podsetnik na važnost tolerancije i poštovanja u saobraćaju. Nadamo se da će ovakvi događaji podstaći društvo na konstruktivnu raspravu o merama koje se mogu preduzeti kako bi se smanjila incidencija nasilja u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading