SERIJSKI LOPOVI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Pljačkali i krali po Beogradu, određeno im zadržavanje!

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni lopovi iza rešetaka.

SERIJSKI LOPOVI ZAVRŠILI IZA REŠETAKA! Pljačkali i krali po Beogradu, određeno im zadržavanje!

Foto: www.profimedia.rs

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu juče su saslušani osumnjičeni S.M. (24) i D.V. (28) zbog serije provala i krađa iz firmi u Zemunu. Nakon saslušanja, sud je doneo odluku da im odredi pritvor do 30 dana.

Serija provala i krađa

Prema saopštenju, osumnjičeni su od početka januara pa do hapšenja 13. februara izvršili više provala u preduzeća, tokom kojih su ukrali različite predmete. Na teret im se stavljaju krivična dela teška krađa, kao i krađe.

Priznanje i ćutanje

Tokom saslušanja, osumnjičeni D.V. je priznao izvršenje svih krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret, dok se osumnjičeni S.M. branio ćutanjem, koristeći svoje zakonsko pravo.

Ovo hapšenje predstavlja važan korak u suzbijanju kriminala i zaštiti privatne imovine. Policija i nadležni organi nastavljaju sa istragom kako bi pronašli sve ukradene predmete i izveli osumnjičene pred lice pravde.

Podsetimo!

Kako je Republika pisala:

Uhapšeni osumnjičeni za pet teških krađa u Sremskoj Mitrovici.Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su uhapsili M. I. (20), S. I. (18) i S. T. (38) zbog sumnje da su izvršili pet teških krađa na području grada.


Prema saopštenju PU Sremska Mitrovica, osumnjičeni se terete da su noću provalili u ugostiteljske objekte, apoteku i hamburgeriju na području Sremske Mitrovice. Koristeći podesne predmete i fizičku snagu, oni su iz tih objekata ukrali različite predmete i manju sumu novca. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima procenjuje se na oko 350.000 dinara.

Celu vest možete pročitati ovde:

 https://www.republika.rs/hronika/hronika/512740/uhapseni-lopovi-u-sremskoj-mitrovici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading