KROZ PROZOR UŠAO U SOBU DEVOJKE I DODIRIVAO JE DOK JE SPAVALA: Evo kako se branio manijak iz Beograda na saslušanju

Autor:

Hronika

07.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić (21) optužen je za polno uznemiravanje.

KROZ PROZOR UŠAO U SOBU DEVOJKE I DODIRIVAO JE DOK JE SPAVALA: Evo kako se branio manijak iz Beograda na saslušanju

Foto: shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu je dana 06.03.2024. godine od strane javnog tužioca saslušan uhapšeni B.B. (rođen 2003. godine) zbog krivičnog dela Polno uznemiravanje iz člana 182a Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se na teret stavlja da je kroz prozor na kupatilu ušao u kuću oštećene, došao do sobe u kojoj je oštećena spavala, legao u njen krevet i rukama je dodirivao po telu.

B.B. se branio ćutanjem, a imajući u vidu da postoje okolnosti da će okrivljeni boravkom na slobodi ometati tok postupka, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana koji je rešenjem suda i određen. 

U Srbiji se danima piše o sličnim slučajevima.

Pre nedelju dana beogradska policija uhapsila je L. L. (2003) zbog sumnje da je na Zvezdari neprimereno dodirivao dve devojčice na ulici, saopštio je danas MUP.

Osumnjičenom je tada određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu.

L.L. je osumnjičen da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. 

Posebno je pažnju javnosti privukao i slučaj koji se desio pre nekoliko dana, kada je muškarac, koji se lažno predstavljao da je svešteno lice na ulici nudio dečacima novac u zamenu za to da mu dozvole da ih oralno zadovolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading