OTKRIVEN ŠTEK STAN UBICA STEFANA SAVIĆA! MMA borac tragično nastradao na sestrin rođendan, policija obelodanila detalje o zločincima!

Autor:

Hronika

06.03.2024

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA borac izboden 19 puta i brutalno pretučen dok je ležao u krvi.

OTKRIVEN ŠTEK STAN UBICA STEFANA SAVIĆA! MMA borac tragično nastradao na sestrin rođendan, policija obelodanila detalje o zločincima!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Srpska javnost je potresena vestima o tragičnom događaju koji se odigrao na ulicama Beograda. Mladi MMA borac Stefan Savić nažalost je preminuo nakon sukoba sa fudbalerima Vasilijem Gačevićem i Markom Daničićem. Ovaj nemili događaj ostavio je trag šoka i tuge među ljudima, a detalji ove tragične noći su šokirali mnoge.

Nasilni sukob na Dorćolu

Sukob između Stefana Savića i osumnjičenih fudbalera dogodio se na uglu Dobračine i Dunavske ulice na Dorćolu. Nakon svađe, Savić je navodno izboden 19 puta i brutalno pretučen dok je ležao u lokvi krvi.
 

- Sumnja se da je neko dojavio ubicama da se MMA borac nalazi u tom klubu sa društvom, i oni su se ubrzo pojavili. Savić je poslednje dve godine navodno, izbegavao da se nađe u blizini osumnjičenih jer je u jednoj tuči gde je branio druga razbio vilicu Daničiću, koji je od tada željan osvete - poseća izvor i dodaje:

- Problemi su počeli čim su osumnjičeni fudbaleri ušli u klub, jer su počeli da provociraju Savića i da mu dobacuju. MMA borac ubrzo je izašao iz kluba, ali su za njih istrčali Gačević i Daničić koji su ga uz dobacivanje napali, izvadili nož i počeli krvnički da ga ubadaju po celom telu. Reprezentativac Srbije teško povređen i krvav počeo je da trči niz Dobračinu ulici ka Dunavskoj, gde su ga osumnjičene ubice jurile kako se i može videti na nadzornim kamerama.

Na snimcima se vidi kako Stefan nakon jurnjave pada na asfalt dok ga fudbaleri sustižu i šutiraju rukama i nogama po celom telu. Zverski se iživaljavaju nad MMA borcem kog su prethodno izboli navodno 19 puta.

- Dok MMA borac leži u lokvi krvi napadačima prilazi i mladić Stefan M. (32) koji je kolima slučajno tuda prolazio i pokušavajući da odbrani Savića zadobija nekoliko uboda u butinu i ispod pazuha - podseća izvor i dodaje da povređeni mladić potom seda na suvozačevo mestu u "fijat 500". Policija je ubrzo zaustavila vozilo na Terazijama i povređeni Stefan M. sanitetom je prevezen u Urgentni centar, a tada je lekarima i policiji rekao "da su izbola dvojica jer je branio dečka koji je krvav ležao u Dunavskoj ulici".


Prema dostupnim snimcima sa sigurnosnih kamera, jasno je prikazano kako Gačević obuzdava Daničića i gura ga u nastojanju da pobegnu sa mesta zločina. Ovaj trenutak je ključan u istrazi, jer od tog trenutka pa nadalje, njih dvojica su nestali bez traga.

Intenzivna potraga MUP-a

Nakon što im se izgubio svaki trag, Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno traga za Gačevićem i Daničićem. Uključene su sve raspoložive snage i resursi kako bi se pronašli osumnjičeni i doveli pred lice pravde.

- Lekari su samo mogli da konstatuju smrt MMA borca, koji je pored 19 uboda imao i jezive povrede od batina po telu i glavi u vidu hematoma i modrica, pošto su ga krvnici besomučno tukli. Pretpostavlja se da je kobni ubod za MMA borca bio onaj u srce - navodi sagovornik.

Uhapšeni osumnjičeni i pronađena krvava odeća

Inspektori su nedavno otkrili ključne dokaze u istrazi ubistva Stefana Savića. U jednom štek-stanu kod Đerma pronađena je krvava odeća osumnjičenih ubica, što je dodatno učvrstilo sumnje da su ovi kriminalci pobegli u taj stan nakon izvršenja zločina. Pretpostavlja se da su nakon ostavljanja krvave odeće, promenili garderobu i istuširali se pre bega, ali su tragovi krvi ostali za sobom. Odeća je poslata na veštačenje koje bi moglo da bude ključno za dalji tok istrage.

Sećanje na Stefana Savića

Stefan Savić, prema rečima porodice i prijatelja, bio je izuzetno drag mladić, posvećen sportu i ostvarivanju svojih snova. Kao MMA borac, samo tri meseca pre tragičnog događaja, postigao je značajan uspeh osvajanjem medalje na Svetskom prvenstvu u Tirani. Njegov iznenadni odlazak ostavio je neizbrisiv trag tuge među ljudima koji su ga poznavali. Sahranjen je 27. februara na groblju u Boleču, a na večni počinak ispratilo ga je preko hiljadu ljudi koji su iskazali duboko saučešće i neutešnu tugu.

- Tuga ove porodice je neopisiva i nema reči koje bi mogle da ih uteše. Stefan je ubijen na rođendan njegove sestre koja je u tom trenutku bila na putovanju u Italiju - podseća izvor.

Osumnjičeni begunci identifikovani su kao fudbaleri. Jedan od njih, Daničić, rođen je u Zagrebu, a trenirao je čak i u jednom kanadskom klubu. Međutim, prema rečima poznanika, Daničić je bio prgav i problematičan, često upuštajući se u nevolje i sukobe, uključujući i tuče. Sa druge strane, Vasilije Gačević, drugi osumnjičeni, opisan je kao potpuna suprotnost Daničiću. Poznavaoci tvrde da je Gačević bio miran, ali da je kasnije upao u loše društvo i postao nasilnik, što ga je dovelo do statusa najtraženijeg begunca u Srbiji.

Izvor (Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading