STEFAN RANJEN BEŽAO, UBICE GA STIGLE PA MU KRVNIČKI PRESUDILE! Novi detalji jezivog ubistva MMA borca

Autor:

Hronika

01.03.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detektiv Braca Zdravković naglašava da ne postoje indicije da se Savić bavio kriminalnim aktivnostima.

STEFAN RANJEN BEŽAO, UBICE GA STIGLE PA MU KRVNIČKI PRESUDILE! Novi detalji jezivog ubistva MMA borca

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP, Facebook

U noći između subote i nedelje, na Dorćolu, dogodilo se brutalno ubistvo Stefana Savića (23), mladog MMA borca koji je bio izmasakriran sa preko 15 uboda po telu. Detektiv Braca Zdravković otkrio je da je Savić te večeri bio u klubu i da nije bilo incidenata dok je on bio tamo. Međutim, tragovi ukazuju na to da je zločin bio planiran, navodno kao osveta za tuču koja se dogodila pre par godina.

Detektiv Braca Zdravković naglašava da ne postoje indicije da se Savić bavio kriminalnim aktivnostima, te da je ubistvo najverovatnije rezultat sukoba iz prošlosti. Navodno, postoji informacija da je Stefan imao nesporazum sa kumom vlasnikom kluba iz Malog Mokrog Luga, što dodatno učvršćuje teoriju osvete.

- Ubice su, kobne noći sačekale Savića ispred kluba i odmah počele da ga ubadaju, pa je Stefan ranjen počeo da beži, ali Gačević i Daničić su ga sustigli na uglu Dobračine i Dunavske ulice, oborili ga na trotoaru i zverski dokrajčili - rekao je Zdravković u Novom jutru na televiziji Pink.

On je rekao da misli da se Stefan nije bavio nikakvim kriminogenim aktivnostima.

- To je rezultiralo nekom tučom pre dve godine. Oni su se kod Ade Huje potukli oni su tukli jednog igača iz tog kluba, najverovatnije zbog ljubomore, bacili su ga u Dunav, Stefan je pritrčao i izudarao ih je zato što je sposoban kik bokser - navodi Zdravković i dodaje da ne vidi ništa loše u tome što je on pritrčao da pomogne svojim prijateljima.

Marko Nikolić, poznati bokser, ističe da je poznavao Stefana iz viđenja, uprkos tome što su živeli u različitim delovima grada. Dok je Stefan bio iz Boleča, Nikolić je iz Leštana, ali su ipak na neki način bili komšije. Ova činjenica dodatno baca svetlo na životne okolnosti i društveni krug u kojem se Stefan kretao.

- Stvarno je bio dečko na mestu ništa loše o njemu nisma čuo. Mislim da on ništa nije kriv, a šta se tu stvarno desilo ja nisam upućen ali šteta je što je jedan mladi život ugašen. Oni što je ovde ružno je da se možda stvori neka ružna slika o njemu zato što je MMA borac što ovde nije slučaj jer sam čuo da je dečko stvarno bio na mestu - kaže bokser i dodaje da svi ljudi koji se bave ovim sportom su sve lepo govorili o njemu.

Antonela Jelić, novinarka TV Pink, istražujući ovaj slučaj, otkrila je da su napadači, Vasilije Gačević i Marko Daničić, nekada bili fudbaleri, ali se više ne bave tim sportom. Njihovi motivi za surovi napad i dalje ostaju nepoznati, ali je očigledno da im nije bio cilj samo ubistvo Stefana Savića, već i nanošenje povreda bilo kome ko im se našao na putu.

- Niko ne zna kako su se oni u tom trenutku našli ispred kluba, Stefan je bio na telefonu u tom klubu i odjednom je izašao i počeo da trči niz ulicu gde su ga sustigli i napali. U tom trenutku Stefan M. je prolazio kolima, koji je u bolnici i koji je ranjen, kade jvideo sve to on je viknuo da ga ostave u tom trenutku su krenuli i na njega izboli ga u butinu i u grudi - navodi Antonela.

Ovo tragično ubistvo baca senku sumnje na bezbednost u gradu i otvara pitanje o uzrocima i posledicama nasilja među mladima. Mračne tajne i sukobi iz prošlosti često ostavljaju duboke rane, a ovaj zločin ostaje kao bolna podsetnik na potrebu za rešavanjem konflikata na miran i civilizovan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading