MORBIDNA SMRT: MUČILI GA PA GA SVIREPO UBILI! Žena i ljubavnik umešani u zločin!

Autor: M.B.

Hronika

26.02.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produženje pritvora za osumnjičene.

MORBIDNA SMRT: MUČILI GA PA GA SVIREPO UBILI! Žena i ljubavnik umešani u zločin!

Foto: Tamara Kulišić (@ttamaricaa9) instagram, ATV/Privatna arhiva, Printscreen/AnastasijaKulisic/facebook

Okružno javno tužilaštvo u Doboju zatražilo je produženje pritvora za Andreu Kajganić (33) i njenog ljubavnika Dražena Lazarevića (19), kao i za Andreinu 14-godišnju ćerku A.K. Osumnjičeni su za svirepo ubistvo Andreinog muža Saše Kulišića (46) iz Doboja. Odluka o pritvoru za Kajganićevu i Lazarevića biće doneta do 29. februara, dok će se o pritvoru za maloletnicu odlučivati u Osnovnom sudu u Doboju.

Razlozi za traženje pritvora

Pritvor je zatražen iz bojazni od bekstva osumnjičenih, straha od ometanja krivičnog postupka skrivanjem dokaza i uticajem na svedoke, kao i zbog same težine krivičnog dela i uznemirenja javnosti.

Istraga u ovom predmetu intenzivno se vodi, a jedan od ključnih tragova koji se i dalje traga je nož kojim je zločin počinjen. Pored toga, pronađene su rukavice koje su osumnjičeni koristili u izvršenju zločina. Takođe, istražuje se poreklo tableta "Treana" kojima je žrtva bila omamljena, budući da se radi o leku koji se isključivo izdaje na recept lekara.

Optužbe i kazna

Kajganićeva i Lazarević osumnjičeni su da su kao saizvršioci, zajedno s maloletnicom, počinili teško ubistvo na podmukao i svirep način. Ukoliko se dokaže krivica, Kajganićevoj preti doživotni zatvor, dok Lazareviću, budući da u vreme izvršenja krivičnog dela nije napunio 21 godinu života, ne preti ista kazna. Oboje se brane ćutanjem i ne žele da sarađuju sa istražiocima.

-Kajganićevoj i Lazareviću se na teret stavlja da su, u namjeri da ubiju Kulišića, 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je maloletna A.K. usitnila veći broj tableta naziva "treana" jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi u dogovoru sa osumnjičenima, u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca gde je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala svom ocu- saopštio je ranije Okružni sud u Doboju.

Prema izvorima bliskim istrazi, otkriveni su sumnjivi planovi A.K. i njene majke koji su imali za cilj da omame i uspavaju Kulišića. Prema navodima, postoji informacija da su one u ranijem periodu davale sporne tablete Kulišiću, a da on za to nije bio svestan.

 

-Nakon što su tablete počele delovati i nakon što je oštećeni Kulišić zaspao, maloletnica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su ušli u kuću- navodi se u Naredbi o sprovođenju istrage.

Brutalno zlostavljanje i otmica u blizini izletišta Preslica


Užasavajući zločin koji se dogodio nedavno u blizini izletišta Preslica potresao je lokalnu zajednicu. Žrtva, čiji identitet još uvek nije otkriven, doživela je strahovite povrede nakon što su je napadači vezali sivom selotejp trakom i kanapom. Prema izjavama svedoka, žrtva je brutalno pretučena pre nego što je odvedena iz svoje kuće u automobilu karavanu.

Nakon što su žrtvu odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica, napadači su je ostavili da se bori za život. Izolovano mesto zločina dodatno je otežalo situaciju, ostavljajući žrtvu bez mogućnosti da potraži pomoć. Ovaj deo događaja baca svetlo na surovi karakter zločina i duboko uznemiruje javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading