JEZIVO! MALOLETNICA (14) TROVALA OCA, PA PRIMALA SAUČEŠĆA KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO! Osumnjičena da je sa majkom i njenim ljubavnikom skovala JEZIV PLAN!

Autor:

Hronika

04.02.2024

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozno ubistvo Saše Kulišića u Doboju, već danima je glavna tema u BiH, ali i regionu.

JEZIVO! MALOLETNICA (14) TROVALA OCA, PA PRIMALA SAUČEŠĆA KAO DA SE NIŠTA NIJE DOGODILO! Osumnjičena da je sa majkom i njenim ljubavnikom skovala JEZIV PLAN!

Foto: ATV/Privatna arhiva, Printscreen/AnastasijaKulisic/facebook

Saša Kulišić iz Republike Srpske, brutalno je ubijen 30. januara, kada mu je presudila supruga Andrea Kajganić zajedno sa njihovom kćerkom (14) i ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19). 

Prema navodima, Kulišić je najpre omamljen lekovima, a zatim napadnut u krevetu. Sumnja se da je potom vezan i prebačen u automobil kojim je prevezen do šume gde je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, prema sumnjama, zadala supruga.

Ono što je dodatno šokiralo meštane Doboja, bio je trenutak kada se saznalo da se za njegovo ubistvo osim žene i njenog ljubavnika, sumnjiči i ćerka koja ima samo 14 godina!

Iz policije je saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala. 

- Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke - naveo je ranije izvor za tamošnje medije.

Osim što je učestvovala u ubistvu oca, ona je vešto pre hapšenja glumila ucveljenu ćerku i prikrivala svoja prljava. Naime, A. K. je na svom profilu na Fejsbuku, stavila crnu sliku kao naslovnu, nakon čega su pojedini korisnici društvene mreže ispod fotografije ostavili komentare i izjavili saučešće. 

Neka mu je laka crna zemlja, dobri naš komšija; neka mu je laka crna zemlja, iskreno saučesće - glasili su komentari.

O kakvom profilu devojčice je reč govori i činjenica da je ona mrtva hladna na njih i odgovorila i to zahvaljujući se, sa uplakanim smajlijima.

Republika

Foto: Printscreen/AnastasijaKulisic/facebook

 

Da podsetimo, kako je Republika već pisala, Tamara K., Sašina ćerka iz prvog braka, rekla je da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

Sve se dogodilo na spavanju... Ta spodoba od žene je sipala mom ocu tablete za omamljivanje i on je to popio. Bio je dezorjentisan i taj dečko od 19 godina je mog oca udario tri puta bokserom u glavu i tako je izgubio svest - ispričala je u jednom dahu neutešna devojka i dodala da je A. K. privedena kasno uveče.

Da, privedena je istog dana kada i ostali, samo u noćnim satima, oko ponoći. Ona je zadnja privedena u pratnji socijalnog radnika i policije gde je provela noć u domu. Nakon toga je zajedno sa ostalo dvoje dovedena iz tog doma u tužilaštvo u pratnji policije i socijalnog radnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading