"UBIŠE MI SAŠU, IŠČUPAŠE GA IZ MOG SRCA, A NIKAD ZLO NIKOM NIJE NANEO"! Majka zapomaže na sahrani brutalno ubijenog Saše Kulišića! LIKVIDARALI GA MALOLETNA ĆERKA, ŽENA I NJEN LJUBAVNIK!

Autor:

Hronika

01.02.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin koji se dogodio 30. januara bio je izuzetno svirep, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

"UBIŠE MI SAŠU, IŠČUPAŠE GA IZ MOG SRCA, A NIKAD ZLO NIKOM NIJE NANEO"! Majka zapomaže na sahrani brutalno ubijenog Saše Kulišića! LIKVIDARALI GA MALOLETNA ĆERKA, ŽENA I NJEN LJUBAVNIK!

Foto: pixabay.com, printscreen

Danas je na groblju Šušnjari okupljeno mnogo ljudi koji žele da odaju poslednju počast Saši Kulišiću, čoveku iz Republike Srpske koji je  brutalno ubijen, a njegova sahrana je okupila brojne građane koji su sa suzama u očima došli da izraze saučešće.

Sašu Kulišića je ubila njegova supruga A. K. zajedno sa njihovom kćerkom (14) i njenim ljubavnikom Draženom Lazarevićem. Ova porodična tragedija je potresla mnoge, a posebno teška situacija nastala je kada je na sahranu stigla Sašina majka.

Njena bol je bila nepodnošljiva, dok je ponavljala kako su mu dušmani oduzeli život.

- Ubiše mi Sašu. Iščupaše ga iz mog srca, zašto? Da li je nekada nekom zlo naneo -  neutešno je ponavljala majka ubijenog.



Zločin koji se dogodio 30. januara bio je izuzetno svirep, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Prema navodima, Kulišić je najpre omamljen lekovima, a zatim napadnut u krevetu. Sumnja se da je potom vezan i prebačen u automobil kojim je prevezen do šume gde je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, prema sumnjama, zadala supruga.
 

Porodica, prijatelji i građani su se okupili danas kako bi mu poslednji put rekli zbogom. Njegova majka, uprkos velikoj boli, bila je okružena rodbinom i prijateljima koji su pokušavali da je uteše. Ova tragedija je ostavila dubok trag u srcima mnogih, a Saša će biti upamćen kao voljeni član zajednice čiji je život prekinut na surov način.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading