OVO JE NADA IZ RAKOVCA KOJU JE ZET SVIREPO UBIO! Skočila na nož da spasi ćerku - celo selo tuguje!

Autor: M.B.

Hronika

19.02.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Nade Četnik.

OVO JE NADA IZ RAKOVCA KOJU JE ZET SVIREPO UBIO! Skočila na nož da spasi ćerku - celo selo tuguje!

Foto: MUP. Nemanja Pančić, Facebook - Nada Cetnik

U selu Rakovac kod Beočina sinoć se desila tragična smrt Nade Četnik (75), koja je pokušala da spasi svoju 47-godišnju ćerku Draganu Radić od napada bivšeg supruga Branislava Radića (48). Nada je herojski pokušala da zaštiti svoju ćerku, ali je nažalost platila životom.

Porodična drama u Rakovcu

Dvostruko ubistvo koje je potreslo selo Rakovac dogodilo se u porodičnoj kući u kojoj su živele žrtve i njihov osumnjičeni napadač. Ovaj tragičan događaj ostavio je sve u šoku, a komšije koje su ih poznavale okupljaju se ispred kuće kako bi izrazile saučešće i pružile podršku porodici.

Reakcije komšija

Svi koji su poznavali Nadu i Draganu izražavaju šok i nevericu zbog tragičnog događaja. Ističu da su bile omiljene u selu i da su uvek bile spremne da pomognu svojim komšijama. Njihova hrabrost i dobrotu ističu kao nešto što će pamtiti zauvek.

- Bila je dobra žena, čestita i vredna. Na kafi mi je jednom prilikom rekla da ima problema sa njim. Niko se nije nadao da će doći do ovoga - kaže komšinica.- Bila je dobra žena, čestita i vredna. Na kafi mi je jednom prilikom rekla da ima problema sa njim. Niko se nije nadao da će doći do ovoga - kaže komšinica..


Zabrinutost komšija

- Svi znamo Branislava. Što bi rekli ljudi čovek preke naravi. Dolazio je, odlazio iz njene kuće. Svađali se i mirili. Bio i u zatvoru zbog nasilja u porodici. Koliko sam ja čuo imao je zabranu prilaska. Sinoć sam čuo lavaž i zavijanje pasa. Imao sam osećaj da se nešto loše u toj kući desilo - priča jedan od komšija i dodaje kako je čuo da je Nada pokušala da spasi ćerku, ali da u tome nije uspela.


Branislav je inače sluzio uslovnu ztvorsku kaznu u trajanju od 8 meseci i imao je zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi Dragani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading