DŽONIĆ PRESREO SVOJE ROĐAKE PA IH ZVERSKI LIKVIDIRAO! Gorana naterao da gleda kako mu ubija ženu i ćerku - NEVIĐENA SVIREPOST!

Autor:

Hronika

12.02.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonić je svoje rođake presreo dok su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu.

DŽONIĆ PRESREO SVOJE ROĐAKE PA IH ZVERSKI LIKVIDIRAO! Gorana naterao da gleda kako mu ubija ženu i ćerku - NEVIĐENA SVIREPOST!

Foto: facebook.com/printscreen

Goran Džonić, nekadašnji vatrogasac u penziji, sada osuđen na doživotnu robiju, optužen je za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), koje su tragično izgubile živote 26. septembra 2021. godine. Istraga je također obuhvatila i braću Aleksandra i Kostadima M. i Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

Prema izveštajima, zločin je izvršen na izuzetno brutalan način. Džonić je svoje rođake presreo dok su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu. Način na koji ih je namamio da ga prate do zabačenog dela atara sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištolja još uvek nije poznat. Na toj lokaciji, koristeći pištolj, Džonić je ubio Goranovu suprugu Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu, dok su njihova kćerka Lidija i suprug Goran to nemoćno gledali. Nakon toga, likvidirao je i Lidiju, a potom i Gorana.

Foto: Republika, Facebook

Goran Džonić

Nakon što je izvršio zločin, Džonić je polio tela benzinom, koji je unapred pripremio, i zapalio ih. Tela su gotovo do neprepoznatljivosti izgorela. Zatim je automobil porodice Đokić odvezao 10-ak kilometara dalje i zapalio kako bi uništio sve tragove. Na istom mestu zapalio je i svoj skuter, kojim je došao izvršiti ovo nezapamćeno zločin!

Ubica i žrtve su bili veoma bliski i poznavali su se celog života, nikada nisu imali problema međusobno. Džonić je živeo svega četiri kuće dalje od porodice Đokić.

Foto: facebook

Goran Džonić

Apelacioni sud u Nišu pravnosnažno je osudio Gorana Džonića iz aleksinačkog sela Moravca na doživotnu robiju, potvrđujući tako prvostepenu presudu. Ova odluka dolazi nakon dugotrajne borbe za pravdu, a petočlano veće Apelacionog suda donelo je konačnu odluku nakon javne sednice održane 17. januara ove godine.

Džoniću je doživotna robija izrečena zbog ubistva brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje Lidije koje je iz koristoljublja ubio a zatim zapalio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading