ELVIS GA PUSTIO DA SE KOD NJEGA OKUPA, PA MU DAO 200 EVRA ZA KARTU ZA NEMAČKU! Zbog njega Nusretov ubica još nije uhapšen - POZNATO I KO JE SPALIO ODEĆU I UNIŠTIO SVE DOKAZE!

Autor:

Hronika

12.02.2024

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo Nusreta Destanovića iz Tutina potreslo je celu zemlju.

ELVIS GA PUSTIO DA SE KOD NJEGA OKUPA, PA MU DAO 200 EVRA ZA KARTU ZA NEMAČKU! Zbog njega Nusretov ubica još nije uhapšen - POZNATO I KO JE SPALIO ODEĆU I UNIŠTIO SVE DOKAZE!

Foto: Facebook

U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, uhapšene su tri osobe zbog povezanosti sa ubistvom 28-godišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Glavni osumnjičeni, Sead Ahmetović, još uvek je u bekstvu, dok policija nastavlja potragu za njim.

U policijskoj operaciji u Novom Pazaru uhapšene su tri osobe povezane sa ubistvom Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima su 18-godišnji Emrah Džanković iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saučesništvu, 40-godišnji Elvis Hrnjak iz Novog Pazara, optužen za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, i 27-godišnja Rijalda Haci takođe iz Sjenice, uhapšena zbog neprijavljivanja pripreme krivičnog dela.

Slučaj je postao složeniji nakon što je otkriveno da je Elvis Hrnjak ključan u otkrivanju lokacije tela žrtve, zahvaljujući informacijama koje je podijelio sa Selimom Ahmetović-Zečevićem, ocem osumnjičenog Seada Ahmetovića. Hrnjak je slučaj prijavio saobraćajnoj policiji tek nakon insistiranja Selima, što je pomoglo u utvrđivanju vlasništva spornog vozila, Golf IV, koji je povezan s ubistvom.

Pustio ga u kuću da se okupa, pa mu dao "džeparac"

Prema izjavama oca, Elvis Hrnjak je ugostio Seada Ahmetovića, pružio mu mogućnost da se okupa, pripremi i na taj način eliminiše sve dokaze zločina pre nego što ga je poslao autobusom prema Nemačkoj. Kako nezvanično saznaje Sandžak danas,  Ahmetović je uništio svoju odeću spalivši je, a Hrnjak mu je dao 200 eura za put.

Rijalda Haci, koja je provela veče ubistva u društvu Seada Ahmetovića, sumnjiči se zbog svoje povezanosti sa osumnjičenim. Njena uloga i odgovornost u ovom slučaju još su pod istragom, dok javnost formira mišljenje na osnovu poruka koje je Haci razmenjivala sa Ahmetovićem.

Na veče ubistva, Rijalda Haci bila je u restoranu Sidro u Novom Pazaru sa Seadom Ahmetovićem i još jednom osobom, čiji identitet zasad ostaje nepoznat, što potvrđuju snimci nadzornih kamera. Iako posedujemo snimak nadzorne kamere, trenutno ga nećemo objavljivati.

Rijalda Haci je bila u kontaktu sa ocem svoje dece, Seadom Ahmetovićem, izazivajući ljubomoru svojim istovremenim kontaktima sa Nusretom Destanovićem, što je na kraju dovelo do tragičnog zločina. Stepenu njene krivice u ubistvu tek treba da se utvrdi, dok javnost iščekuje razrešenje ovog događaja koji je uzdrmao Novi Pazar i širu zajednicu.

(Sandžak danas)

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading