UŽASAVAJUĆ PRIZOR KOD GROCKE: Telo muškarca pronađeno u Dunavu

Autor:

Hronika

11.02.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je bilo u fazi raspadanja.

UŽASAVAJUĆ PRIZOR KOD GROCKE: Telo muškarca pronađeno u Dunavu

Foto: shutterstock

Policija

Danas oko 17 časova, u mestu Brestovik kod Grocke, jedan prolaznik je uočio jeziv prizor - leš koji je plutao Dunavom. Hitna pomoć i policija su odmah reagovali nakon što je prolaznik prijavio ovaj slučaj, a nakon dolaska na lice mesta, utvrđeno je da se radi o telu muškarca, prenosi Telegraf.rs.

Detaljni uvid u situaciju otkrio je da je telo već u fazi raspadanja, što je dodatno zakomplikovalo ovaj slučaj. Neophodna je dalja istraga kako bi se utvrdio identitet preminule osobe.

Ovo tragično otkriće je šokiralo lokalno stanovništvo, a nadležne službe su odmah preuzele kontrolu nad situacijom kako bi sproveli istragu.

Nakon otkrića tela muškarca u Dunavu kod mesta Brestovik, policija je započela intenzivnu istragu kako bi utvrdila identitet preminule osobe. Uzimajući u obzir da je telo već u fazi raspadanja, ovo će biti izazovna i delikatna istraga koja će zahtevati pažljiv pristup.

Detaljna analiza tragova i forenzičkih dokaza će biti od ključnog značaja kako bi se utvrdio identitet preminulog muškarca. Nadležne službe će sprovesti sve neophodne korake kako bi pružile odgovore porodici i zajednici o tragediji koja se dogodila.

Jezivo otkriće tela u Dunavu kod mesta Brestovik izazvalo je šok i zabrinutost među lokalnim stanovništvom. Ovaj incident je istakao važnost bezbednosti i nadzora duž reke, te je izazvao potrebu za dodatnim merama predostrožnosti.

Građani su izrazili nadu da će istraga pružiti odgovore o identitetu preminule osobe i okolnostima ovog tragičnog događaja. Nadležne službe su apelovale na javnost da pruže svaku moguću informaciju koja bi mogla pomoći u istrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading