KOSTA KECMANOVIĆ I ITAN KRAMBLI - BLIZANCI ZLA! Jeziva sličnost dva školska masakra

Autor:

Hronika

09.02.2024

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Itana je majka vodila u streljanu da vežba pucanje. Kostu je otac Vladimir vodio da puca u mete u Partizanovoj streljani i to nije sve što je slučno dečacima-ubicama...

KOSTA KECMANOVIĆ I ITAN KRAMBLI - BLIZANCI ZLA! Jeziva sličnost dva školska masakra

Foto: Privatna arhiva, Printscreen Youtube CNN

Dečak-ubica sa Vračara Kosta Kecmanović ima brata po zlu u Americi. Razlika je samo što su masakre po kojima ih je upoznao svet on i njegov vršnjak Itan Krambli počinili u razmaku dve godine.

Posle presude Itanovoj majci Dženifer (45) kojom je u Mičigenu osuđena na 60 godina robije isplivali su šokantni detalji koji povezuju ove dve priče i sudbine dva tinejdžera.

Itan je 2021. godine u svojoj školi u Oksfordu pobio četvoro drugara i ranio još sedam osoba pištoljem koji je izvukao iz ranca. Dečak monstrum sa Vračara je u OŠ "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine takođe iz ranca izvukao dva očeva pištolja i pobio devet školskih drugova i čuvara škole i ranio još pet đaka i nastavnicu istorije.

Itana je majka vodila u streljanu da vežba pucanje. Kostu je otac Vladimir vodio da puca u mete u Partizanovoj streljani.

Takođe, Itan i Kosta su vršnjaci koji su imali problematično ponašanje na koje niko nije obraćao pažnju. Obojica su u školske sveske unosili morbidne crteže, i uprkos reakciji uprave Itanove škole koja je pozvala njegove roditelje na razgovor oni nisu ništa preduzeli.

Foto: Tanjug/AP

Hapšenje Koste Kecmanovića

Promene u ponašanju svog sina nisu registrovali ni Kostini roditelji, ili tome nisu pridavali pažnju.

Itanova majka Dženifer osuđena je zbog ubistva iz nehata, a na suđenju se čulo da pištolj nije čuvala na obezbeđenom mestu kako zakon nalaže. To se na teret sada stavlja i Vladimiru Kecmanoviću.

Slučaj Itan je u SAD otvorio mnoga pitanja i uzdrmao javno mnenje. Prvi put je u Americi jedan roditelj osuđen je za ubistvo iz nehata zbog zločina koji je počinio njegov sin.

Itanovom ocu takođe se sudi u odvojenom postupku po sličnoj optužnici. Ishod ovih procesa odjeknuo je i u Srbiji, pa je sve više onih koji smatraju da i Vladimiru i Miljani

Kecmanović treba suditi po novoj, rigoroznijoj optužnici kao što je to učinjeno u SAD.
Tako je advokat Zora Dobričanin izjavila da bi roditelji beogradskog dečaka-monstruma mogli, prema zakonu, da odgovaraju i za umešanost u ubistvo ukoliko se prikupe činjenice i dokazi za to.

- To što se protiv roditelja 13-godišnjeg dečaka koji je u trenutku izvršenja krivičnog dela bio ispod starosne granice krivične odgovornosti vodi postupak za druga krivična dela ne isključuje mogućnost da se vodi postupak i za umešanost u ubistvo - rekla je Dobričaninova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Kosta

10.02.2024 14:10

Kosta nije bio problematicno dete, u skoli je bio odlikas, isao na takmicenja, postoji sajt skole, to sto je on postao monstrum 3.maja je jedno, a ne izmisljajte ono sto nije! Sad svi sve znaju, pa gde ste bili prije da ukazete da je cudak, lud,, drugaciji i gde ste bili svi kada su ga psihicki zlostavljali, pravimo se sad svi ludi, a pred Ribnikarom davno pre masakra je pisalo Kosta Kecmane pederu! I niko nista, ni deca ni nastavnici ni rodotelji, svi gazili preko toga, pa i Kosta od 12 god, a 1000 dece elitnog Ribnikara skupa s njim, ne kazem ovo da ga oravdam, kriv je, nema ooravdanja, ali upitajmo se gde smo svi pogresili! Oni koji kažu da nije pisalo lazu, pisalo je, a posle 3.maja je nadopisano. Čekamo te!

Odgovori 9 11
Tanja

10.02.2024 15:37

@Kosta - Zašto je sestra najmlađeg masovnog ubice na svetu sipala domestos drugarima u sok?

Mira

10.02.2024 18:23

@Kosta - Pa cim su napisali K.pederu, mozete zamisliti kako se k.k. ponasao, tj. kakvu vibraciju je mali izazivao kod dece. Deca su podsvesno osecala da je K. negtivan i da mu smetaju. Samo jos nisu znala da je pola godine pre masakra planirao da ih pobije.

Odgovori 10 4
Ivan

11.02.2024 22:14

@Kosta - I to je razlog da pobije toliku decu????? Da li ste vi normalni