KOSTA NIJE MOGAO DA PODNESE VRŠNJAKE ZBOG OVOGA: Svaki dan gledao decu i nastavnike i ZAVIDEO IM - hteo je samo jedno!

Autor:

Hronika

04.02.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečaka-ubicu izluđivali drugari iz škole!

KOSTA NIJE MOGAO DA PODNESE VRŠNJAKE ZBOG OVOGA: Svaki dan gledao decu i nastavnike i ZAVIDEO IM - hteo je samo jedno!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović (14) koji je sa samo 13 godina izvršio stravičan masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i ubio devetoro đaka i čuvara škole, nije mogao da podnese kad nije u centru pažnje, saznaje Republika!

Prema izvorima iz istrage, dečaka-ubicu su nervirali nastavnici i njihovi miljenici. 

- U svakom razredu postoje đaci koji zbog svojih odlično odrađenih zadataka, primerenog ponašanja ili dodatnih vannastavnih aktivnosti sa kojima se ističu, od pojedinih nastavnika budu pohvaljeni, pa tako i u tadašnjem 7-2. Upravo je to ono što je Kostu nerviralo. Jednostavno nije podnosio kada u nečemu nije on najbolji i kada se ne priča o njemu, već o nekom drugom učeniku - objašnjava izvor upoznat sa slučajem i dodaje da je dečak-ubica uglavnom zavideo devojčicama iz svog odeljenja:

- Devojčice su po prirodi mirnije i poslušnije nego dečaci, a osim toga, bile su veoma pametne, osvajale su nagrade i bile miljenice među nastavnicima škole. Kosta je u nekim predmetima kaskao za njima i to ga je izluđivalo. 

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Sheila Broflovski

05.02.2024 07:57

Istina je međutim, i to da većini osnovnih škola vlada srednji vek: tim (pre)naglašenim pohvalama se potpiruje rivalitet među decom, veštačkim nametanjem empatije u koju ni sami nastavnici često ne veruju se postiže suprotan efekat, radioničarskim pristupom nastavi gde se grupe formiraju tako što nastavnici za jedan sto stave "najboqe", za drugi sto one "srednje" i za treći sto one "lošije"...

Odgovori 10 5
Pepe

05.02.2024 08:28

Debili ucili debila da je Bogom dan i najbolji, kad ono nije.

Odgovori 12 4
Branko

05.02.2024 09:31

Manje je vazno zasto je ubio 10 ljudi, vazno je da ih je ubio i neke ucinio invalidima - do kraja zivota mora da se leci, a ne da ga Apelacioni sud pusti na slobodu. Njegovo pustanje na slobodu znacice smrt za jos mnogo ljudi!

Odgovori 12 7