MILJANA KECMANOVIĆ POSLE ZLOČINA SINA IŠLA NA ESTETSKE OPERACIJE: Operisala se, uklanjala podočnjake, zatezala bore...

Autor:

Hronika

02.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgrožena javnost čitave nedelje komentariše ponašanje i izgled majke dečaka ubice, u neverici konstatuju da je išla na tretmane ulepšavanja.

MILJANA KECMANOVIĆ POSLE ZLOČINA SINA IŠLA NA ESTETSKE OPERACIJE: Operisala se, uklanjala podočnjake, zatezala bore...

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Monstrum majka kako su Miljanu Kecmanović nazvali roditelji žrtava njenog sina Koste Kecmanovića u više navrata od 3. maja prošle godine, zatražila je  usluge estetskih stručnjaka kako bi se ulepšala i podmladila.

Ona je postupala u svemu nečuveno i krajnje neljudski jer je pokušala da spase imovinu od potraživanja roditelja devetoro ubijene i petoro povređene dece, kao i njihove ranjene nastavnice i porodice ubijenog školskog čuvara. Na sve to je brinula o neverovatnoj stvari za majku masovnog ubice, o tome kako izgleda i kako je drugi fizički vide. Činila je sve da bude dopadljiva dok su majke desetoro ubijenih plakale i jedva skupljale atome snage da nastave dalji život.

Foto: pixabay.com, Tanjug/O. TOSKIĆ,Privatna arhiva, Printscreen

Roditeljima dečaka ubice MIljani i Vladmiru Kecmanović se sudi u Višem sudu u Beogradu

Prema sopstvenom detetu Miljana se ponela nemajčinski i bez imalo ljubavi, u šta su se uverili i roditelji žrtava masakra u školi na Vračaru, kada je dečak ubica saslušavan preko video linka sa Palatom pravde u postupku protiv njegovog oca. 

- Kao roboti su bili oboje. Tu nema emocija i ta majka, odnosno nemajka uporno pokušava da sebe opere od onog što je učinilo njeno dete. Kakvo god da je, njeno je - rekao je Anđelko Aćimović otac ubijene devojčice Angeline Aćimović koja se 12 dana borila sa strahovitim povredam koje joj je Kosta naneo upucavanjem u glavu. 

ST/Vl.Lukić
Anđelko Aćimović, otac čarobne Angeline koju je ubio školski drug

Očajni otac se emotivno slomio  u sudu videvši ponašanje Miljane Kecmanović posle drugog dana suđenja kada mu se sreo npogled sa Kecmanovićevom. Ona je bila gorda i bez trunke empatije gledala je u roditelje ubijenih. Čak se i blago osmehivala kao njen advokat Borivoje Borović, a osim uredne frizure sa taze izvučenim pramenovima na Miljani se videlo da je operisala podočnjake, zatezala bore i negovala se. 

Sve to je šokiralo roditelje žrtava, ali i javnost koja u neverici i šoku čitave nedelje koja komentariše da je prosto neverovatno da se majka masovnog ubice ponaša kao da apsolutno nema nijedan problem u životu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Majka

02.02.2024 19:39

Jao Kosta djete stvarno mi te žao, dugo si izdržao živjeti sa takvim stvorom....

Odgovori 25 36
Tasa

02.02.2024 20:37

Svi iz porodice Kecmanovic, sin i roditelji na doživotnu.... To bi bilo jedino pravedno... Samo da se advokati žrtava izbore nekako da to ostvare...

Odgovori 54 25
Jovan

02.02.2024 20:53

Pa ona i nema nikakav problem. Advokati su vec sve resili. Ona nece biti kaznjena nikako. Muz ce maksimalno dobiti 3 godine, te nakon 1/3 odsluzene kazne izlazi na slobodu, dakle najkasnije 3.maja. Svog umobolnika izvlace na vreme da polozi malu maturu. Nikom ni dlaka s glave. I nastavice jos bezobzirnije, jos bahatije, i jos bezosecajnije. Vetar u ledja dobija olos.

Odgovori 58 19
Ana

02.02.2024 21:04

Ovako izgleda psihopata. Sad mi je jasna mržnja sina prema majci. Ovaj nesretnik nema puno među ušima kada je sa osobom koja ima dg. planirao obitelj. Vremenom će taj sotonski osmijeh zamijeniti užasom na licu koje niti jedan plastičan neće moći popraviti, kada shvati da je njihov raniji život bespovratan.

Odgovori 43 23