FILM KOJI JE POSVEĆEN DEVOJČICI A.B. UBIJENOJ U MASAKRU U RIBNIKARU: "Bio sam joj na rođenju"

Autor:

Zabava

02.02.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sunce mamino", film posvećen devojčici A.B.

FILM KOJI JE POSVEĆEN DEVOJČICI A.B. UBIJENOJ U MASAKRU U RIBNIKARU: "Bio sam joj na rođenju"

Foto: Nikola Mutić


Ostvarenje Koste Đorđevića, pod nazivom "Sunce mamino", prati priču o sedamnaestogodišnjaku Relji koji organizuje sahranu svoje bake kako bi se približio devojci u koju je zaljubljen. U filmu glavne uloge tumače mladi glumci Pavle Čemerikić i Alisa Radaković, kao i poznata glumica Branka Katić.

Posvećenje Ani

Na konferenciji za medije, reditelj i scenarista Kosta Đorđević, kao i direktorka fotografije Bojana Andrić, otkrili su da je film "Sunce mamino" posvećen devojčici A.B., koja je tragično nastradala u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Đorđević je istakao da je devojčica bila dete bliskih prijatelja, te da su bili prisutni kako na njenom rođenju, tako i na njenoj sahrani. Nije moglo drugačije nego da ovaj film bude posvećen njoj. Glavna protagonistkinja u filmu nosi isto ime kao i devojčica A.B., a Bojana je izrazila emotivnu vezu s idejom da bi naša Ana porasla u tu Anu, te da bi se neko zaljubio u nju.


Emotivna povezanost sa temom filma

Ovaj detalj o posvećenosti filma devojčici A.B. dodatno naglašava emotivnu povezanost filmske ekipe s temom filma. Reditelj i ostali članovi ekipe nisu krili svoje emocije tokom konferencije, što je dodatno istaklo duboku emotivnu notu ovog ostvarenja.

Uloga mladih glumaca

Mladim glumcima Pavlu Čemerikiću i Alisi Radaković poverene su glavne uloge u filmu, što predstavlja značajan korak u karijeri za ove talentovane mlade umetnike. Njihova uloga u donošenju ove emotivne priče publici će sigurno biti zapažena.

Značaj poznate glumice Branke Katić

Uz mlade talente, u filmu "Sunce mamino" igra i poznata glumica Branka Katić, čije prisustvo dodatno doprinosi kvalitetu i prepoznatljivosti ovog ostvarenja.

Ovaj film, osim što je umetničko delo, nosi u sebi i duboku emotivnu notu, te će njegovo gledanje sigurno izazvati snažne emocije kod publike.

(Nportal)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading