PAS UBIJENE TUZLANKE NE ODVAJA SE OD KAFIĆA U KOJEM JE STRADALA! Pretužna scena, leži na stomaku i ne pomera se!

Autor:

Hronika

08.02.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedesetdvogodišnja vlasnica kafića u Tuzli Amra Kahramanović ubijena juče u istom lokalu kada je na nju ispalio hice Elvis Ćustendil, inače policajac u MUP-u Tuzlanskog Kantona.

PAS UBIJENE TUZLANKE NE ODVAJA SE OD KAFIĆA U KOJEM JE STRADALA! Pretužna scena, leži na stomaku i ne pomera se!

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić, Facebook

Sinoć se u Tuzli dogodio stravičan zločin kada je policajac Elvis Č.  sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Amru K.

On je posle zločina pobegao, ali je ubrzo uhapšen. 

Na licu mesta saznali smo da je usmrćena Amra K. bila veliki ljubitelj životinja.

- Stalno je hranila psa Žuću, koji je dolazio sa kesicom pite iz obližnjeg lokala brze hrane i dolazio do kafića. Ona mu je pomagala da ga otvori -  rekla je sagovornica, koja je dodala da je ubijena Amra K. takođe vodila računa o jednoj mački.

Tokom celog dana, pas Žuća nije se odvajao od kafića. Uočili smo ga ispred lokala kako leži na stomaku i gotovo se ne pomera, čak kada bi i prolaznici prišli da ga pomaze.

Pedesetdvogodišnja vlasnica kafića u Tuzli Amra Kahramanović ubijena juče u istom lokalu kada je na nju ispalio hice Elvis Ćustendil, inače policajac u MUP-u Tuzlanskog Kantona.

Kako smo ranije pisali, svemu je prethodio nered u kafiću u tržnom centru, nakon koga je Amra i došla i lokal u kome je bila jedan od vlasnika.

Naime, Elvis je kobnog dana pio alkohol u društvu prijatelja i kolega, a sat vremena pre zločina upravo je on pozvao policiju da dođu i odvedu jednog od njegovih kolega zbog narušavanja javnog reda i mira.

Ipak, Ćustendil nije otiša, već je ostao sam u lokalu i nastavio da pije.

Radnica kafića je potom o ovome obavestila Amru koja je došla i zamolila goste da plate i odu iz kafića, ali je tada ubica odbio, izvadio pištolj i pucao na nju.

Više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading