MILJAN HOFMAN DANAS PRED SUDOM! Nasilnik će odgovarati za nasilje, zlostavljanje i mučenje - OVO SU SVA DELA ZA KOJA SE TERETI!

Autor:

Hronika

08.02.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Miljana, među uhapšenima se našao i njegov mlađi rođeni brat Ljuban Vidović, koji je 14. decembra pušten na slobodu.

MILJAN HOFMAN DANAS PRED SUDOM! Nasilnik će odgovarati za nasilje, zlostavljanje i mučenje - OVO SU SVA  DELA ZA KOJA SE TERETI!

Foto: ST/Nemanja Pančić, DRUŠTVENE MREŽE

Miljan Hofman

Miljan Hofman Vidović je uhapšen 10. novembra u jednom beogradskom tržnom centru, a danas mu se sudi u Osnovnom sudu u Rumi

Prema našim informacijama, njemu će se suditi za krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje, suditi u Rumi, te je iz tog razloga i došlo do premeštaja.

Portal Republika je danas na licu mesta: 

 

Osumnjičeni se dovodi u vezu sa objavljenim snimcima na društvenim mrežama uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi kako Miljan nasiljem i pretnjama "rešava" probleme.

U jednom od poslednjih takvih snimaka, moglo se videti kako Miljan Vidović šamara konobara i udara ga u stomak u društvu još dva muškarca. Navodno, snimak je nastao u jednom restoranu na Fruškoj Gori.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

 

Inače, osim Miljana, među uhapšenima se našao i njegov mlađi rođeni brat Ljuban Vidović, koji je 14. decembra pušten na slobodu, nakon što je što je Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo da protiv njega nema dokaza za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

 

"Što si slao poruke mojoj ženi"

Na jednom objavljenom videu zabeleženo je kako osumnjičeni Miljan Vidović u donjem vešu bije dostavljača hrane, govoreći mu: "Što si slao poruke mojoj ženi?".

Na drugom videu, zabeleženo je kako Miljan maltretira jednog konobara zbog, kako se čuje na snimku, papagaja. Nakon hapšenja braće Hofman, oni su saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su izneli odbranu negirajući izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Preti mu kazna od godinu dana zatvora

Kako je ranije saopšteno iz Prvog osnovnog tužilaštva, predloženo je da se prema okrivljenom Miljanu Vidoviću produži pritvor imajući u vidu da i dalje stoje razlozi za isti, te da sud nakon sprovedenog dokaznog postupka okrivljenog oglasi krivim zbog izvršenja navedenog krivičnog dela i da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine, kao i da se Prvi osnovni sud u Beogradu oglasi mesno nenadležnim, s obzirom na to da je krivično delo izvršeno u Irigu, te da po pravnosnažnosti rešenja uputi spise Osnovnom sudu u Sremskoj Mitrovici, kao stvarno i mesno nadležnom.

Danima kružili snimci maltretiranja

Početkom novembra meseca na društvenim mrežama kružilo je više video snimaka na kojima se vidi grupa momaka koju predvodi Ljuban Hofman Vidović, kako dolaze u više kafića u Modriči gde maltretiraju konobare i jednog od vlasnika kafića.

Oni upućuje veoma ozbiljne pretnje, tvrde da reketiraju pola Beograda i traže izvesnu osobu koju nazivaju „Crv“i „Crvić“. Sve to snimaju i objavljuju na društvenim mrežama.

– Alo, ovde Hofman, kum Tupešin. Gde si, gde je crvić mali? Ne znate? Slušaj ovamo, ostavio sam pismo jedno za njega ovde, nemoj neko da je skinuo s vrata ovo što sam napisao, je l ti jasno? Pola Beograda reketiramo, nemoj slučajno da je neko našeg brata Tupija u lošem kontekstu spomenuo. Je l' jasno? – govori Vidović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading