POČELO SUĐENJE ČETVORICI SRBA U PRIŠTINI: Svi se izjasnili da nisu krivi

Autor: D.B.

Vesti

30.01.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored članova porodice osumnjičenih prisutna je i odbrana, advokati Dejan Vasić, Dejan Pantović, Miloš Delević i Predrag Miljković.

POČELO SUĐENJE ČETVORICI SRBA U PRIŠTINI: Svi se izjasnili da nisu krivi

Foto: Shutterstock

Presuda

Danas je u Prištini počelo suđenje četvorici Srba optuženih za navodni terorizam i napad na prostorije opštinske izborne komisije u Severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Optuženi su se nakon čitanja optužnice izjasnili da nisu krivi.


Na optuženičkoj klupi našli su se Milun Milenković, Dejan Pantić, Miomir Cakić i Aleksandar Vlajić, čije su sudbine sada u rukama pravosuđa.

Detalji optužnice

Tužilac je pročitao optužnicu prema kojoj se navedenim Srbima stavlja na teret napad na prostorije opštinske izborne komisije u severnim delu Kosovske Mitrovice. Prema optužnici, na prostorije u Kolašinskoj ulici bačene su dve granate i dve šok bombe, od kojih je jedna eksplodirala, izazivajući ozbiljnu zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Prisutni na suđenju

Pored članova porodice osumnjičenih, prisutni su i njihovi branioci, advokati Dejan Vasić, Dejan Pantović, Miloš Delević i Predrag Miljković, koji će se boriti za pravdu i odbranu svojih klijenata.

Uzbudljivi dani pred nama

Dok suđenje ulazi u svoje početne faze, očekuje se da će javnost pažljivo pratiti svaki korak ovog slučaja. Nastavićemo da pratimo razvoj događaja i izveštavamo o daljim dešavanjima u vezi sa ovim slučajem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading