DRAMATIČNI DETALJI UDESA KOD KRALJEVA: Dete zbrinuto u zdravstvenom centru Studenica!

Autor:

Hronika

04.02.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udes u Kraljevu: Dete lakše povređeno, saobraćaj preusmeren

DRAMATIČNI DETALJI UDESA KOD KRALJEVA: Dete zbrinuto u zdravstvenom centru Studenica!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna


U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Kraljevu, dve osobe su lakše povređene, od kojih je dete zadobilo lakše posekotine. Dete je brzo i efikasno zbrinuto u zdravstvenom centru Studenica u Kraljevu, gde je nakon pružene medicinske pomoći otpušteno kući.

**Uviđaj u toku, saobraćaj preusmeren na druge puteve**

Policija je odmah reagovala i došla na mesto nesreće i uviđaj je u toku. Zbog toga je saobraćaj na tom delu puta preusmeren na alternativne puteve kako bi se omogućilo nesmetano obavljanje uviđaja i eventualno uklanjanje vozila sa mesta nesreće.

Ovo nije prvi put da se saobraćajna nesreća dogodi na tom delu puta, te je važno da nadležne institucije preduzmu mere kako bi se povećala bezbednost saobraćaja na toj lokaciji.

**Zbrinjavanje povređenih u zdravstvenom centru Studenica**

Zdravstveni centar Studenica u Kraljevu je pokazao efikasnost i spremnost u pružanju medicinske pomoći povređenima. Brza reakcija medicinskog osoblja omogućila je adekvatno zbrinjavanje povređenog deteta, što je od izuzetne važnosti u slučajevima saobraćajnih nesreća.

**Važnost bezbednosti u saobraćaju**

Saobraćajne nesreće predstavljaju ozbiljan problem u društvu i zahtevaju stalnu pažnju i brzu reakciju nadležnih institucija. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet, a vozači trebaju biti dodatno oprezni prilikom vožnje, posebno na delovima puteva gde se često javljaju saobraćajne nesreće.

Uviđaj je u toku, a nadamo se da će nadležne institucije brzo rešiti situaciju i preduzeti mere kako bi se sprečile buduće nesreće na tom delu puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading