OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE SA VOŽDOVCA! "Češljaju" se sigurnosne kamere - jedna stvar je SIGURNA!

Autor:

Hronika

25.01.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Školski policajac primetio je raspravu između roditelja i sumnjivog muškarca.

OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE SA VOŽDOVCA! "Češljaju" se sigurnosne kamere - jedna stvar je SIGURNA!

Foto: shutterstock

U sredu oko 18 sati, učenice Osnovne škole "Bora Stanković" na Voždovcu pozvale su svoje roditelje da prijave sumnjivog muškarca. Očevi su odmah reagovali, izbila je rasprava, a školski policajac intervenisao je i pozvao patrolu.

- Istraga je u toku šta i zašto se dogodilo. Danas će se uzeti izjave roditelja ali i tog muškarca. Dvojca roditelja su reagovala nakon što su ih deca pozvala u pomoć, jer im je nešto bilo sumnjivo oko tog muškarca. Zatim je došlo do rasprave. Međutim, ta osoba je rekla da nikakve namere nije imao prema deci, već da je kao i svi ostali krenuo kroz školsko dvorište da prepreči put. Normalno sve te izjave se proveravaju, a ujedno se pregledavaju snimci sa školskog i okolnog video nadzora kako bi se utvrdilo  šta se tačno dogodilo - rekao je izvor za Alo. 

Školski policajac primetio je raspravu između roditelja i sumnjivog muškarca, odmah je reagovao, razdvojio ih i pozvao patrolu. Incident se dogodio kada su deca izlazila iz škole i susrela se s muškarcem. Deca su primetila nešto sumnjivo i pozvala svoje roditelje u pomoć.

-  Odmah smo kao škola reagovali kao naš radnik obezbeđenja. Šta i zašto se dogodilo utvrđuje policija. Znate istraga je u toku i ja ne smem da je komentarišem. Mi smo policiji dostavili snimke video nadzora a oni treba nakon pregledanja da utvrdi šta se dogodilo. Mogu samo da kažem da do juče škola nije imala nikakvih problema. Ustvari jedina tvar koja mi se ne dopada što ljudi koriste prečicu, te prođu kroz školsko dvorište ka drugoj ulici - rekla je direktorka OŠ „Bora Stanković“ Marija Latinović.

Policija trenutno istražuje šta se tačno dogodilo. Ispituju se izjave roditelja i muškarca, a pregledavaju se i snimci sa školskog i okolnog video nadzora kako bi se utvrdilo šta se tačno desilo. Direktorka Osnovne škole "Bora Stanković", Marija Latinović, potvrdila je incident i istakla da je škola reagovala odmah, obezbeđenje je intervenisalo, a policija istražuje celokupni događaj.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading