PRE DVA MESECA SAM GA VIDEO "UNAKAŽENOG" KO ZNA OD ČEGA! Građani Smedereva o brutalnom ubici: Pio je lekove i alkohol, bio i na spidu, imao NEKONTROLISANE izlive besa!

Autor:

Hronika

23.01.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Smedereva ne skrivaju svoj gnev ni u komentarima na društvenim mrežama i burno reguju na pomen Zorana J. koji je brutalno ubio Igora I.

PRE DVA MESECA SAM GA VIDEO "UNAKAŽENOG" KO ZNA OD ČEGA! Građani Smedereva o brutalnom ubici: Pio je lekove i alkohol, bio i na spidu, imao NEKONTROLISANE izlive besa!

Foto: Facebook

Zoran J. izvršio ubistvo u Smederevu

Telo Igora I. (37) iz sela Lugavčina pronađeno je juče u Smederevu. Kako je već izveštavao portal Republika.rs, preminuli mladić je ubijen. Za ovaj zločin uhapšen je Zoran J. (41) ispred čije kuće je i pronađeno beživotno telo. A sada su na ovu vest reagovali i građani Smedereva, a naročito oni koji su poznavali Zorana.

- Nismo se ni šokirali kada smo čuli za zločin, jer je on bio poznat kao problematičan - rekli su meštani za portal Republika.

Na društvenim mrežama oni takođe dele gnev.

- Šta mu je trebalo? Trebalo mu je to da je počeo da pije lekove i alkohol i da se drogira spidom - napisao je u komentaru na tekst korisnik društvene mreže, koji je očito upućen u život Zorana J.

Kako je dodao, pre dva meseca je Zorana video kod bolnice unakaženog ko zna od čega.

- Imao je on i pre ispade i nekontrolisane izlive besa, ali da ubije čoveka na takav način to je strašno. Njegov život je gotov - zaključio je korisnik društvene mreže.

Foto: Društvene mreže

Reagovanje građanina Smedereva na društvenim mrežama na ubistvo

Kako su ranije za portal Republika.rs rekli meštani Smedereva, ubica je bio u Austriji, tamo je živeo, a šta je radio to niko ne zna.

- Zoran je bio i u zatvoru, poznat je po krađama i drugim radnjama - zaključili su oni za naš portal.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su juče Zorana J. (41) zbog  postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

On se sumnjiči da je noć pre poznaniku, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Po nalogu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading