SELO ĐURINCI U SUZAMA ZBOG STRADALE BEBE: Dete je bilo samo u sobi, majka teško povređena!

Autor:

Hronika

10.01.2024

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt šestomesečne devojčice u požaru u porodičnoj kući

SELO ĐURINCI U SUZAMA ZBOG STRADALE BEBE: Dete je bilo samo u sobi, majka teško povređena!

Foto: Tanjug/AP, ST/Dragan Kadić


U selu Đurinci kod Sopota zavladala je tuga i neverica nakon što je šestomesečna devojčica izgubila život u požaru koji je zahvatio porodičnu kuću.

Prema prvim informacijama, beba je bila sama u sobi u trenutku požara, dok su se roditelji i dve starije sestre nalazile u drugoj prostoriji. Nažalost, kada su primetili dim, već je bilo prekasno da spasu malenu.


Brza reakcija vatrogasaca i povrede majke

Požar je izbio oko 10.20 časova, a majka je, pokušavajući da spasi svoje dete, zadobila opekotine po rukama. Srećom, ostali članovi porodice nisu povređeni. Vatrogasci su brzo reagovali i ugasili požar, ali nažalost, nisu uspeli da spasu život male devojčice.

Reakcija nadležnih organa

Telo bebe pronašli su vatrogasci u sobi u kojoj je izbila vatra i prevezli ga na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Ovaj tragičan slučaj odmah je prijavljen tužilaštvu i Centru za socijalni rad, koji će sprovesti istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće.

Ovaj tužan događaj duboko je potresao celu zajednicu, a porodici stradale devojčice upućeni su izrazi saučešća i podrške u ovim teškim trenucima.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading