"KOSTA KECMANOVIĆ JE VAŠE DETE, A PUSTILI STE GA NIZ VODU": Otac ubijene devojčice javno pozvao na odgovornost Vladimira i Miljanu - traži da pokažu bar OVO!

Autor:

Hronika

15.01.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sa tim ljudski ne bih mogao da se nosim, da neko ko je deo mene tako nešto uradi, kaže očajni otac Ane Božović.

"KOSTA KECMANOVIĆ JE VAŠE DETE, A PUSTILI STE GA NIZ VODU":  Otac ubijene devojčice javno pozvao na odgovornost Vladimira i Miljanu - traži da pokažu bar OVO!

Foto: YouTube, Instagram

Ogorčen na roditelje dečaka monstruma Koste Kecmanovića koji mu je zverski ubio dete, njegovu mezimicu Anu, dok je on bio na putu ka njenoj školi OŠ "Vladislav Ribnikar" da joj donese novac za užinu, Ivan Božović traži da Miljana i Vladimir priznaju svoju krivicu, odnosno odgovornost za postupanje sina. 

Foto: Privatna arhiva

Miljana Kecmanović sa suprugom okrivljena je i uskoro će im početi suđenje pred Višim sudom pored već započetih parnica protiv njih

- Držali su oružje i municiju u kući. U njihovim iskazima se vidi da ne smatraju da su odgovorni, a kamoli krivi. U šta su mislili da ce da im izraste dete ako mu u ruke daju mašinu za ubijanje? Otac je rekao da mu je dete upropastilo život?!- rekao je Ivan. On kaže da je dete deo roditelja i da po prirodi stvari roditelj jeste odgovoran za maloletne naslednike i njihove postupke. Polazi od sebe. 

- Roditelje smatram odgovornim u istoj meri kako bih sebe smatrao da je obrnuta situacija. Ja sa tim ljudski ne bih mogao da se nosim, da neko ko je deo mene tako nešto uradi - ističe Anin otac.  

Za njega kao i za druge roditelje žrtava je nezamislivo postupanje Kecmanovića i to kako se peru od postupaka svoj prvenca i da očigledno prioritet daju sebi. 

 - To je tvoje dete, pustio si ga niz vodu - govori Božović u potpunoj neverici, pa nastavlja:

- Ako je to dete tog 3 maja mislilo da se igra rata, pa nam pobio decu, to je čista egzekucija dece koja su došla u školu da nešto nauče i sada se radi o tome da niko nije odgovoran. Kako je tako nešto moguce... Roditelji su vaspitavali to dete, mora da postoji odgovornost! Pa ja da je moje dete počini takvo zlo ja bi stao iza toga, moje je dete, ali ovi roditelji ne - rekao je zgroženi čovek.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen/YouTube, Instagram

Roditelji Ane Božović dolaze u Palatu pravde na parnicu protiv Kecmanovića za naplatu nematerijalne štete

Potpuno isti stav ima i Zoran Martinović otac ubijene Katarine Martinović kojem smeta što nije video ljudskost u postupanju Kecmanovića. 

- Roditelje smatram odgovornim u istoj meri kako bih sebe smatrao da je obrnuta situacija. Ja sa tim ljudski ne bih mogao da se nosim, da neko ko je deo mene tako nešto uradi - rekao je Zoran Martinović. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Porodica Katarine Mitrović, majka Miljana i otac Zoran sa ćerkama ispred Višeg suda u Beogradu

Anini otac i majka su posvećeno i potpuno predano odgajali ćerku sa neizmernom količinom ljubavi koju im je svakodnevno uzvraćala. Milu, čarobnu devojčicu im je njen školski drug otgao iz zagrljaja 3. maja, ubivši je na dežurstvu u holu škole gde i njenu drugaricu Bojanu Asović i školskog čuvara Dragana Vlahovića. Smatraju da je krivica roditelja očigledna i da ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Posebno im smeta što roditelji optužuju vlasnika streljane i instruktora streljaštva(prim. aut. koji su takođe optuženi za zločin sina) za to što je Kosta obučavan da puca i što je poput najvećeg profesionalca izvršio masakr pucajući deci u srce i glavu. Za njih je skandalozno što je dečak ubica čitave noći neprimećeno pravio Molotovljeve koktele u dečijoj sobi.

Ako si odgovoran roditelj, morao si da vidiš da postoji problem sa detetom. Ne znaš da ti dete ne spava celu noć pred 3. maj, da ima pištolj u torbi, da pravi Molotovljeve koktele, a tražiš krivca u streljani - istakao je nesrećni čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (25)

Loading
Tanja

15.01.2024 13:42

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu i najmlađi masovni ubica na svetu se ponašaju isto bez trunke kajanja,odgovornosti..Oni samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje

Odgovori 15 13
@mama

17.01.2024 08:00

@Tanja - @tanja e oovi su ludi i nenormalni svi porodicno, ali ni ti nisi bazdarena zivota mi. Jel imas ista pametnije u zivotu da radis ?

Branko

15.01.2024 13:47

Roditelji Koste Kecmanovica zasluzuju mnogo vece kazne nego sto su trazene u optuznici. Ekstremni egoizam postoji u celoj porodici. Da li je po zakonu da ucenici dezuraju na ulazu u skolu? Ako jeste - treba promeniti zakon. Ako nije - treba kazniti skolu - otkaz direktorki, a mozda i profesorima. Dete ide u skolu da uci, da slusa nastavu na casovima a ne da sedi na ulazu i da gubi vreme (a u ovom slucaju - i zivot). Profesionalno obezbedjenje treba da bude na svim ulazima u skoli, a deca treba da uce.

Odgovori 21 10
Pravda

15.01.2024 20:16

@Branko - Roditelji Koste Kecmanovica zasluzuju mnogo vece kazne nego sto su trazene u optuznici.

Odgovori 9 10