OVO JE NAJBRUTALNIJE UBISTVO U SRBIJI! Jasmina iz Lazarevca izbola muža, umotala ga u tepih i držala u stanu pred DECOM!

Autor:

Hronika

10.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina S. - suđenje za brutalno ubistvo supruga

OVO JE NAJBRUTALNIJE UBISTVO U SRBIJI! Jasmina iz Lazarevca izbola muža, umotala ga u tepih i držala u stanu pred DECOM!

Foto: Društvene mreže


Jasmina S. iz Lazarevca se trenutno suočava sa suđenjem zbog ubistva svog supruga Siniše, koje je šokiralo Srbiju. Ono što je izuzetno uznemirujuće u vezi sa ovim slučajem je činjenica da je Jasmina držala telo svog supruga u stanu duže od 10 dana, dok je istovremeno njihova deca bila u kući, ne znajući šta se događa sa njihovim ocem.

Detalji užasa

Prema optužnici, Jasmina je Sinišu izbola nožem čak 15 puta, a zatim je telo umotala u više slojeva ćebadi, jorgana i PVC folije, koristeći omekšivač i mirisne jelkice kako bi prikrila neprijatan miris tela. Ova jeziva scena otkrivena je tek nakon što je policija došla u Jasminin stan zbog pokušaja samoubistva.

 


Tragični detalji

Jasmina je ostavila pismo svom najstarijem sinu, molivši ga da se stara o mlađoj braći i sestri. Ovo je dodatno pogoršalo već užasnu situaciju i ostavilo decu u emotivnom haosu. Čak je i dete prisustvovalo samom ubistvu, čuvši očev jauk i kasnije videlo majku kako pere krvavi nož i mašinu za veš punu krvave vode.

Odbrana i suđenje

Jasmina tvrdi da se ničega ne seća, uključujući i sam čin ubistva, ali je suočena sa optužbom za teško ubistvo, za koje je predviđena kazna doživotnog zatvora. Suđenje je počelo u martu ove godine, a javnost prati svaki detalj ovog jezivog slučaja.


Ovaj slučaj je potresao celu Srbiju i ostavlja nas sa mnogim pitanjima o mentalnom zdravlju, porodičnom nasilju i zaštiti dece u ovakvim situacijama. Suđenje će možda pružiti odgovore, ali ono što ostaje jeste duboka tuga za žrtvom, kao i teška sudbina dece koja su ostala bez oba roditelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading