"TO JE ČAST ZA TEBE!" Bugarin u centru skandala - hteo da podmiti carinika sa 20 evra, ali sve mu se obilo o glavu!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

09.01.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strani državljanin uhapšen zbog mita.

"TO JE ČAST ZA TEBE!" Bugarin u centru skandala - hteo da podmiti carinika sa 20 evra, ali sve mu se obilo o glavu!

Foto: Profimedia, Pixabay

Specijalno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Nišu donelo je odluku o zadržavanju I. G., državljanina Bugarske, pod sumnjom da je izvršio krivično delo davanja mita prema članu 368, stav 1 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Incident se desio na graničnom prelazu "Đerdap" prilikom izlaska sa teritorije Republike Srbije. I. G. je, prema sumnjama, prilikom kontrole svog kamiona od strane policijskog službenika, tokom predaje saobraćajne dozvole i lične karte, predao i iznos od 20 evra, uz izjavu "to je čast za tebe".

Foto: shutterstock

Davanje mita

Ova sumnja u davanje mita pokreće ozbiljna pitanja o korupciji i narušavanju zakonskih postupaka na graničnim prelazima. Policija i nadležni organi sada preduzimaju korake kako bi istražili ovaj slučaj i osigurali da pravda bude zadovoljena.

Očekuje se dalje sprovođenje istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti i eventualno preduzele zakonske mere protiv I. G. ukoliko se dokaže krivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading