"PLAKALA SAM KADA SAM ČULA DA SE TO DESILO": Pitali smo građane koje tragedije u godini iza nas su ih dotukle! (VIDEO)

Autor:

Hronika

01.01.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeni građani naveli su da je opozicija iskoristila majske zločine u svoju korist.

"PLAKALA SAM KADA SAM ČULA DA SE TO DESILO": Pitali smo građane koje tragedije u godini iza nas su ih dotukle! (VIDEO)

Foto: Republika.rs, Shuttestock

Rubriku crne hronike u godini iza nas, na portalu Republika obeležila su razna ubistva, masakri, saobraćajne nesreće, požari sa smrtnim ishodom i mnoge druge tragedije

Reporter našeg portala izašao je na ulice prestonice i pitao Beograđane koja tužna vest ih je najviše pogodila, kao i po čemu će pamtiti 2023. godinu, a odgovori su bili i više nego očekivani.

Većina njih prokomentarisala je da su masakri u "Ribnikaru" i Mladenovcu obeležili ne samo godinu koja je iza nas, već i decenije koje nam predstoje.

- Smrt đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" i mladih ljudi u Mladenovcu, to je definitivno tragedija koja nas je sve potresla. 2023. godinu ćemo sigurno pamtiti po tome - rekla je Valentina Janićijević (32).

Marketinški radnik Jelena Mihajlović (38), koja je inače majka, objasnila je da je najviše pogađa vršnjačko nasilje koje je sve prisutnije među mlađom populacijom.

- S obzirom da sam roditelj, vršnjačko nasilje koje je sve veće i veće, što fizičko u školama, što putem društvenih mreža. Nekada možemo da kontrolišemo, ali ne možemo biti 24 sata uz svoju decu. 

Osim toga, određeni građani naveli su da je opozicija iskoristila majske zločine u svoju korist.

- Masakri u "Ribnikaru" i Mladenovcu su tragedija, nažalost, neki su to zloupotrebili. Mislim na listu Srbija protiv nasilja, oni su to uzeli sebi kao povod za politiku - istakao je penzioner Milan Šuša (88).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading