"ĆERKO IZVINI ŠTO SAM OVO ZABORAVIO DA ISPRIČAM, SAD ĆU!" Otac devojčice iz Ribnikara joj se obraćao kao da je tu - sat je stao kada je izgovorio ovo

Autor: T.V.

Hronika

29.12.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi je svedočio otac devojčice, u potresnom izlaganju naveo je da njegovo dete bilo "Božji pokon od kada se rodila".

"ĆERKO IZVINI ŠTO SAM OVO ZABORAVIO DA ISPRIČAM, SAD ĆU!" Otac devojčice iz Ribnikara joj se obraćao kao da je tu - sat je stao kada je izgovorio ovo

Foto: Vladimir Lukic, Facebook

Danas je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje svedočenjem oštećenih u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović – majke, oca i dečaka Koste Kecmanovića, koji je 3. maja ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba, kao i Osnovne škole "Vladislav Ribnikar“ u kojoj se krvavi pir dogodio.

Suđenje Kecmanovićima je danas nastavljeno saslušanjem roditelja Angeline Aćimović. Prvi je svedočio otac devojčice, u potresnom izlaganju naveo je da njegovo dete bilo "Božji pokon od kada se rodila".

- Evo idu praznici, a inače su svi bili u njenoj režiji. Sa starijom sestrom je spremala priredbe, recitacije koje nam je nakon toga izvodila. Ona je mene učila hip hop, a ja nju da igra kolo. Živeli smo dobar život pun ljubavi i poštenja - rekao je on potresnim glasom.

- Znala je kada dođe do nekih prepirki da mi šapne "tata zagrli mamu i poljubi je" imala je to u sebi da miri ljude oko sebe. Uvek se pozdravljala sa rečima "volim te".
Kako je dalje naveo u svojoj detaljnoj i potresnoj priči o njihovom životu do 3. maja i posle 3.maja naveo je da ništa nije isto.

- Kakva je ona bila govori i to da je u svom dnevniku zapisala svoje ciljeve za 2023. godinu, uvek odgovorna i zrela za svoje godine - rekao je on opisujući šta je sve pisalo u njenim ciljevima.

U svom izlaganju nekoliko puta je ponovio:"Ćerko izvini što sam ovo zaboravio da ispričam, sad ću!"

Da podsetimo, tokom jučerašnjeg ročišta svedočili su roditelji Ane Božović, Andrije Čikića i Katarine Martinović, a danas će govoriti Vlahovići, Aćimovići i Kobiljski.

I juče i danas su se porodice žrtava već u pola devet okupile ispred suda i razmenile reči podrške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baka Ina

29.12.2023 16:26

Srceparajuci😢