"NIJE NAM JASNO DA SE RODITELJI KOSTE KECMANOVIĆA NE OSEĆAJU KRIVIM"! Roditelji ubijene dece u "Ribnikaru" se tresu - opisali agoniju koju su proživljavali dok su tražili najvoljenije!

Autor:

Hronika

28.12.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudnici se čuje plač, a neki ne mogu da stoje na nogama od stresa koji preživljavaju.

"NIJE NAM JASNO DA SE RODITELJI KOSTE KECMANOVIĆA NE OSEĆAJU KRIVIM"! Roditelji ubijene dece u "Ribnikaru" se tresu - opisali agoniju koju su proživljavali dok su tražili najvoljenije!

Foto: Youtube. Facebook

Porodica Kecmanović

U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje svedočenjem oštećenih nastavi suđenje u parničnom postupku protiv porodice Kecmanović - majke, oca i dečaka, koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba.

Prvi su svedočili roditelji ubijene devojčice Ane Božović. Njen otac Ivan Božović istakao je da su svi u neverici, jer roditelji Koste Kecamnović ne smatraju sebe krivim za masakr koji je dogodio pre 7 meseci.

- Neshvatljivo mi je da se Miljana i Vladimir ne osećaju krivim za zločin sina - rekao je i opisao trosatnu agoniju da pronađu svoje dete.

- U Tiršovoj su mi rekli da je kod njih nekoliko dečaka dovezeno i samo jedna devojčica u farmerkama i crvenom duksu. To nije bila Ana - rekao je Ivan dok je prstom šarao stojeći za sudskom govornicom.

Ispričao je koliko mu je bilo teško da supruzi kaže da im je dete ubijeno.

- Ninela je ćerku poljubila prvi i poslednji put 6. maja - rekao je Ivan. 

Roditelji se tresu od bola tokom svedočenja

Podsećamo, Ninela Radičević nije imala snage da stojeći svedoči o bolu i gubitku ćerke. Kazala je da za njih ništa nije isto posle 3. maja kao i da ne želi da živi. 

I Nini Kobiljski, majci ubijene Eme, sve vreme je loše, kao i mnogima u sudnici koji se tresu dok Anini roditelji svedoče.

Kako javlja naš reporter, ispred Višeg suda nalaze se i vozila hitne pomoći koja će intervenisati ukoliko bude potrebe.

Ovo suđenje počelo je u oktobru, kada je zaključeno pripremno ročište, a danas bi trebalo da svedoče porodice Čikić, Martinović i Božović, čiji članovi su ubijeni 3. maja u školi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tanja

28.12.2023 11:51

Bol,naše dece nema jer ih njihov najmlađi masovni ubica na svetu poubijao u školi na času oružjem od kuće donetim u školi a roditelje najmlađeg masovnog ubice na svetu ne zanima što naše dece nema oni bi samo da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje...

Nemo

28.12.2023 19:27

Onaj sto je od sina napravio ubicu, kaze da mu samo ne diraju porodicu. Nece da moze. Misli da oni mogu da pobiju toliku decu i unesrece tolike porodice, a njegovu da ne diraju. Kakav je to necovek

Devojka

30.12.2023 20:22

Ovo samo govori koliko je ovo ozbiljno I malihno oboljenje tj.propust u njegovom vaspitanju. Ovakva ignoracija je ozbiljan narcissistic poremecaj roditelja,posebno majke. Normalna zena trazila bi ljude, javnost, trazila kontakt sa roditeljjma, trazila gresku.slomilo bi je potpuno

Masa

31.12.2023 00:15

@Devojka - Nista mi ne znamo o njoj. Nije se oglasila ni jednom. Ovo su samo nagadjanja. Ne mogu da verujem da je tim ljudima svejedno ni da su imali propuste u vaspitanju. Na njenom mestu I ja bi se sakrila u misju rupu