KOSTA MONSTRUM HOĆE NA SKIJANJE: U bolnici skovao čitav plan za odlazak van zemlje - želi promenu

Autor:

Hronika

22.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni ubica svakodnevno govori da je pitanje trenutka kada će izaći iz bolnice, a uželeo se kaže snega. O deci i školskom obezbeđenju koje je ubio ni reč da kaže.

KOSTA MONSTRUM HOĆE NA SKIJANJE:  U bolnici skovao čitav plan za odlazak van zemlje - želi promenu

Foto: Shutterstock, Printscreen

Monstrum iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja ove godine ubio devetoro đaka i školskog čuvara, i ranio pet đaka i nastavnicu istorije planira da ide na skijanje i to u inostranstvo. U svojoj bolesnoj glavi, Kecmanović je smislio i da mu trebaju novi skafander, skije i kompletna oprema. 

Do ovih saznanja došao je izvor Republike iz Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, a koji je ostao zgrožen onim što su prepričavale dve osobe koje su sa Kostom u direktnom kontaktu. 

Foto: printscreen

Dečak ubica nalazi se na veštačenju na klinici za dečiju psihijatriju

- Kosta se unervozio i rekao da mu je čudno što još nema snega jer on uveliko planira da ide na skijanje. Ispričao je da je siguran da su Alpi zavejani i da će tamo da ide jer ga"smara" da više čeka sneg u Srbiji. Misli da mu se omalilo ski odelo koje ima u stanu i kaže da mora da kupi novo, kao i skije i svu dodatnu opremu jer više nije mali i ne želi staru opremu da nosi koja je šarena kao za malog dečaka - ispričao je izvor Srpskog telegrafa.  

Maloletni ubica svakodnevno govori da je pitanje trenutka kada će izaći iz bolnice i besan je što ga roditelji ne vode kući. Stalno ima neke čudne zahteve i fale mu brojne pogodnosti iz spoljašnjeg sveta, a daleko najviše tefon, igrice i kompjuter.
Besni zbog neukusne hrane, a traži i koka kolu. 

U klinici misle da se Kecmanović pretvara i da je vrlo svestan svog polažaja, ali da želi da manipuliše lekarima i drugim zaposlenima. Nikada ne spominje masovno ubistvo koje je počinio, a kada ga lekari propituju šturo odgovara.

-Folira da je povučen, ali povremeno ima vrlo agresivne ispade - ispričao je izvor Republike. 

Podsetimo, Kosta Kecmanović je kobnog dana u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, dve na dežurstvu i jednu koja je izašla iz školskog vecea da vidi šta se dešava pošto je čula pucnje. Svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i tu je usmrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio. Pucao je dok je bilo dece na nogama. Neki učenici su uspeli da umaknu od hitaca monstruma, kao i student istorije koji je bio na praksi u tom odeljenju, a koji je skočio sa prozora da spase goli život videvši mentorku kako je upucana. 


Suđenje ubici i njegovim roditeljima u četvrtak dana

Naredne nedelje, za četvrtak i petak zakazana su ročišta u parnici za obeštećenje najužih porodica žrtava masakra Koste Kecmanovića, odnosno naplate nematerijalne štete za pretrpljeni bol i patnju. Tuženi su maloletni ubica, oba njegova roditelja , škola u kojoj se masakr odigrao, kao i država.  

Planirano je saslušanje roditelja, braće i sestara osam ubijenih devojčica i jednog dečaka, kao i roditelja ubijenog školskog čuvara. 
Inače, ovo je jedna od dve parnice koju je pokrenulo 27 oštećenih, pored one koju je pokrenula porodica ubijene devojčice koja je imala francusko državljanstvo.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Ivke

22.12.2023 22:02

Tek ce da oseti na svojoj koži sta je uradio. Naravno da nikada ne moze biti adekvatno kaznjen za zlodelo ali za monstruma koji je bio razmazeno deriste i dobijao sta god bi pozeleo tek sledi pakao od zivota.

Coa

22.12.2023 22:23

Bice promena kad ga iz ove (za zatvorske uslove luksuz) sobe prebace u buvaru sa ostalim poremecenim umovima.

Masa

22.12.2023 23:13

@Coa - Mnogi su za buvaru. Sto vise citam komentare sve se losije osecam.Koloko zla u nama odraslim ljudima. Nije ni cudo sto su nam deca takva kakva Jesu.

Coa

23.12.2023 09:46

@Masa - Nije zlo ako mrzis cudoviste koje je iz cista mira pobilo devetoro dece i skolskog cuvara. Zlo si ako imas ttunke empatije prema tako necemu.